Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A használtruhák megjelentek a kifutón

2017. május 08. - Antalfy Krisztina

Nemrégiben részt vettem életem első használtruha divatbemutatóján, melyet a Cream üzletlánc szervezett a nagyközönség számára, a StartMyStyle csapat segítségével. Mivel amúgy is nagy rajongója vagyok a másodkézből származó ruhadaraboknak, ezért nagy izgalommal ültem be az április 30-i show-ra, ahol remek kis válogatást láthattam az üzletlánc tavaszi-nyári női, férfi, gyerek ruhák és kiegészítők kínálatából.  

fotorcreated_484.jpg

Imádtam az egész bemutatót, remek inspirációk vonultak fel előttem a vörös szőnyegen: laza, kényelmes utcai viseletek, klasszikus, nőies irodai ruhák, alkalmi estélyik és már a nyarat idéző tengerparti összeállítsok. Emellett külön dicséret illeti a szervezőket, hogy modelleknek mind hétköznapi embereket választottak, pont olyanok mint te meg én.

fotorcreated_485.jpg

Budapesten ma már rengeteg színes kis turi, vagy más néven vintage butik várja a divatra éhes vásárlókat, akiknek nem csak a stílus, a minőség, vagy a gazdag választék lebeg a szeme előtt, hanem, hogy gardróbjuk legújabb kiválasztottja bizony olcsó is legyen. Néhány éve, amikor megjelentek ezek a használtruha üzletek, sokan tartottak tőlük, ha be is merészkedtek, azt csak titokban tették, s nem mertek eldicsekedni vele, hogy egy-egy különleges szerzeményük használt, másodkézből való.

fotorcreated_486.jpg

Mára szerencsére ez a helyzet megváltozott, egyre többen választják a fast fashion üzletek helyett a turikat, és büszkén számolnak be róla, milyen különlegességeket találtak a legutóbbi vadászatuk során.

Én kifejezetten imádok a Cream használtruha üzleteibe járni, egyrészt a széles választék miatt, másrészt mert csak itt találok olyan egyedi darabokat, amik aztán tutira nem jönnek velem szemben a városban, a pénztárcabarát árakról meg már nem is beszélve.

fotorcreated_487.jpg

Megéri mert stílusos, mégis olcsó

Sajnos itthon nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy tetőtől-talpig eredeti Chanel kiskosztümben lépjenek ki az utcára, ezért, vagy búcsút mondanak a divatnak, és tovább hordják ósdi, régi, elavult ruháikat, vagy alternatív megoldást találnak az öltözködésre.

Amennyiben hozzám hasonlóan te is az utóbbi csoportba tartoznál, a Cream használtruha üzletlánc kínálatát neked találták ki, ide betérve aztán kedvedre válogathatsz a jobbnál-jobb összeállítások közül.

img_20170430_200246.jpg

Teremts saját stílust!

A Cream használtruha boltjait azért is szeretem, mert óriási kínálatuk teret adnak, hogy pár ezer forintból kialakítsam saját ruhatáramat, és egy olyan egyedi kollekcióval büszkélkedhessek, amelyekből csak pár darab van az országban, vagy csak egyetlen egy.

img_20170430_200056.jpg

A széles választéknak köszönhetően bárki megtalálja kedvencét, legyen bár ezerarcú anyuka, városi vagány, flitteres partikirálynő, decens úrihölgy, vagy visszafogott munkamániás. 

További információ:
Crem Használtruhanevtelen_3_36.png
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr312490557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása