Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Véletlenül lett sztár a 63 éves tanárnő

2017. május 09. - Antalfy Krisztina

Elsőként leszögezném, hogy nem hiszek a véletlenekben, így biztos vagyok benne, hogy Lyn Slater nem véletlenül ugrott le egy kávéra a New York Fashion Week egyik eseményének követlen közelében, amikor is legnagyobb meglepetésére fotósok hada kezdte el őt fényképezni. Előtte csak egy tanárnő volt, azóta híres modell lett.

7_3.jpg

A 63 éves Lyn Slater modell karrierje előtt a Fordham University professzora volt, azonban teljesen megváltozott az élete, amikor épp a New York Fashion Week mellett ült be kávézni egy barátnőjével. Egyszer csak fotósok hada támadta le, akik valamiért azt gondolták, hogy Slater híres divatikon, stylist, vagy blogger, ezzel pedig azzá is tették őt.

2_5.jpg

Lyn Slater végül megalapította saját blogját, az Accidental Icont, ahol elkezdte megmutatni stílusos outfitjeit, hamarosan pedig a világ egyik legmenőbb ügynöksége, az Elite London ajánlott neki szerződést. Azóta pózolt már a Mangónak és a japán Uniqlónak is, Instagramon pedig folyamatosan gyűjti az újabb követőket.   
3_4.jpg4_4.jpg5_5.jpg6_3.jpg

Forrás: 
BoredPanda

További információ: 
Accidental Icon

nevtelen_3_36.png
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8412492887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása