Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Három vadiúj divatmárka, amiket ki kell próbálnod 2017-ben

2017. május 10. - Antalfy Krisztina

Egyikünk sem rajong túlzottan érte, ha szembejön a kedvenc ruhánk az utcán. A tavaly novemberben nyílt ANSWEAR divat webáruház jóvoltából azonban számos új lengyel és nemzetközi márka vált Magyarországon is elérhetővé. Íme az idei tavasz három legújabb divatmárkája az ANSWEAR.HU-tól, amiket szabadon variálhatsz, hiszen amit mind szeretünk, az a kérdés: “Wow, ezt hol vetted?”
18199019_421719711541008_1780900085543566018_n.jpg

ss17_hamarosan_ladies.jpg

Medicine 

Eredeti, felvillanyozó, egyénre szabott - pár szóban így jellemezhető márka. Fiatal divattervezők által megalkotott, a legújabb trendek élén járó ruhák, a rutinmegoldásokat messze elkerülve. Mindezt azért, mert szeretjük az egyedi megoldásokat, izgalmas egy kicsit kilógni a sorból.

fotorcreated_506.jpg

Answear

Fiatalos, nőies, sportos és urbanista. Egyszerűen lehetetlen mellélőni vele, annyira ezerarcú és különleges, akárcsak Te! Kiváló minőségű pamut anyagok, rafináltan szabott casual, légiesen könnyed business viseletek és alkalmi ruhák – ez maga a stílus szabadsága!

fotorcreated_508.jpgKiss My Dress

Mindegy, hogy vagányan formabontó, vagy a szolid elegancia híve: a nagybetűs Nő gardróbjából nem hiányozhat egy Kiss My Dress ruha! A kis fekete minden “árnyalata” és a kollekció bravúros vonalvezetésű modelljei között ugyanúgy megtalálhatóak az alkalmi viseletek és a hétköznapoknak is kifinomult bájt kölcsönző ruhák.

fotorcreated_507.jpg

Ha elhatároztad, hogy idén újítasz és felfrissíted divat kelléktáradat, szívből ajánljuk ezeket az újdonságnak számító, fantasztikus minőségű lengyel márkákat. A fentiek mindegyike az ANSWEAR webáruház saját brandjei - bármit is válassz ebből az összeállításból, a hatás biztosan nem marad el.


További információ:
ANSWEAR.HU

nevtelen_3_36.png
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr312496351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása