Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. május 26. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Épp a Bazi nagy görög lagzi 2. részét nézem egy pohár isteni bor társaságában. Régen mindig gyűlöltem a vasárnap estéket, mert ilyenkor pakoltam be a suliba, és már attól rosszul voltam, hogy matek tz-vel kezdődik a hét. Ma már nem kell aggódnom a koszinusztételtől,  a derékszögű háromszögektől, na meg azoktól az undok gyökvonásoktól. Azonban ma is adódnak gondok, megoldatlannak tűnő problémák, hosszú, kínos csendek és egymástól eltávolodások, ezért néha jól jön, ha kicsit visszatekintek az elmúlt hetem apró, de annál boldogabb pillanataira, mert ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy bármilyen problémára létezik megoldás.

fotorcreated_564.jpgKép1/2/3/4

Addig is, amíg a gondok szép lassan megoldódnak -tőlem, vagy maguktól - jöjjön az eheti boldogság posztom, amivel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis inspirációt, és ezt olvasva rádöbbensz, az élet telis-tele van apró, ám annál örömtelibb pillanatokkal, melyek átlendíthetnek a sors legnehezebb időszakain is, és ezen felbuzdulva Te is összeállítod majd saját kis ötös listádat…

♥ Hétfő
fotorcreated_565.jpg
♥ Kedd
fotorcreated_566.jpg
♥ Szerda
fotorcreated_567.jpg
♥ Csütörtök
fotorcreated_568.jpg
♥ Péntek
fotorcreated_569.jpg
Neked mi tette boldoggá a hetedet?

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3812546797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása