Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

CACTUS kollekcióval indul a nyár a Lazlo-nál

2017. május 30. - Antalfy Krisztina

Épp oly játékos, épp oly mókás, épp oly keszekusza, mint te vagy én. Lehet a kedvenced, a féltve őrzött kincsed. Lehet a kabalád, a sokakat elriasztó pozsgáskád. Ültetgeted, nevelgeted, mindenhová elviszed. A CACTUS egy pillanat alatt az életed része lesz.

lazlo_cactus3.jpg

A CACTUS kollekció

Egy szicíliai kaland a forrása a Lazlo Fashion CACTUS kollekciójának. A szigeten őshonos pozsgás nemcsak kultúrnövényként honos, hanem gyümölcse különleges élvezeti értékkel bír. Nem csoda, hogy egy ilyen sokszínű és ennyire változatos növény megihlette a márka tervezőjét, László Edinát, aki a növény szinte minden alkotórészét rávarázsolta ruháira.

lazlo_cactus7.jpg

A növény bőrét láthatjuk mikroszkopikus nagyításban, színes foltokban, vagy a kaktuszokra oly jellemző tüskék jelennek meg jelzésértékűen egy-egy ruha alján. A Lazlo márka előszeretettel alkalmaz új mintákat és nyomatokat, ehhez saját technológiát és eljárásokat fejleszt ki. Nincs ez másként most sem: a CACTUS kollekcióban hengerelt nyomatok formájában köszönnek vissza a kaktuszok. Steppelt eljárással apró egységeket formálnak a ruhán a növény bőrére hasonlító részek, így egy újabb varrási megoldással újabb kaktusz ruha születik. Egy másik modellen apró öltéseket mutatkoznak, melyek csupán a ruha egy részét borítják – ezek is a kaktusz bőrét idézik fel.

lazlo_cactus6.jpg

A színekben a nyárra hangolódva pasztellárnyalatokat találunk: halványrózsaszín, fehér és szürke egymással harmonizál, melyeken fáradt zöld színnel mutatkozik meg a kaktuszos hangulat. Más ruhákon erőteljes színeket fedezhetünk fel: kékek és zöldek fedik fel a kaktusz bőrét, vagy épp piros, fekete, zöld sokszögek formájában jelennek meg a kaktusz részei a selyem felsőn és ruhán. Természetesen az örök szerelem, a fekete sem maradhat ki a kollekcióból: selyem, karton és tüll anyagokban és különleges szabászati megoldásokban köszön vissza a nyáron is kedvelt szín.

A CACTUS kollekció a WonderLAB üzletében vásárolható meg.
www.lazlo.co.hu
www.facebook.com/lazlowear

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1512550437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása