Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Készen állsz a nyárra?

2017. június 02. - Antalfy Krisztina

Hivatalosan is beköszöntött a nyár, így a gardrób mélyéről már előkerültek a lengébb ruhák. A Premier Outlet összegyűjtötte azt a néhány ruhadarabot, melyekben nem csak divatos leszel, de még a hőséget is könnyebben viseled!

kep4_1.jpg

Kalap

A kalap nem csak ballonkabáthoz tökéletes, hanem lenge nyári ruhadarabokhoz is. Ráadásul praktikus, hiszen megvéd a napszúrástól és a káros UV sugaraktól. Ha igazán divatos akarsz lenni, akkor egy nagyobb, szélesebb peremű kalapot válassz.

kep2_1.jpg

Felső

Valljuk be, hogy az idei felső trendek nem sokat takarnak el viselőjükből, azonban egy kis figyelemmel könnyedén elkerülhető a közönséges hatás. Azok, akik már télen is a nyári alakra gyúrtak, különösen élvezni fogják az idei crop top trendet. Csipkés, hímzett, csíkos, fodros egyszínű… csak a stílusodon múlik, hogy melyik mellett teszed le a voksod.

kep1_1.jpg

Sort és szoknya

Az idei szezon nagy kedvencei lesznek a lenge mintás és egyszínű- sortok, de a klasszikus, szaggatott, hímzett farmernadrágok, -szoknyák is. A csipkés hatású, és fodros változatok pedig különleges megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Bármelyiket is válaszd, hűséges „társad” lesz egész nyáron.

kep3_1.jpg

Szandál vagy papucs

Szerencsére idén a nőies és kényelmes cipellők kerültek előtérbe. A szandálok mellett egyre több papucs sorakozik az üzletek polcain. Választhatsz strasszokkal díszített, vagy akár szőrős papucsot, de a hagyományos „gyógypapucs” trendi kivitelezéseivel találkozhatsz!

Megérkezett a nyár a Premier Outletbe, így több mint 100 divatmárka kínálatából akár 30-70%-os kedvezménnyel pezsdítheted fel nyári ruhatárad!

További információ:
Premier Outlet

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9412566637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása