Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Katti Zoób Divatház sokarcú, új kollekciója

2017. június 09. - Antalfy Krisztina

Modern sikk, kortárs divatüzenet a múltból

Korabeli bélyegmintákból modern nyomatok, hagyományos öltözékelemekből geometrikus formák: a KATTI ZOÓB Divatház által teremtett különleges képzőművészeti üzenettel egyúttal az új szezon aktuális trendjei és nyár varázslatos pasztelljei is új életre keltek.
fotorcreated_588.jpg

A Kiegyezés tematikájára épülő, nagy sikerű kollekció darabjaiban klasszikus elemek kapnak új modern értelmezést, köztük a könnyű, nyári pulóvereken megjelenő, Ferenc József korabeli bélyegminta, postabélyegzővel, vagy a zsinórkötés minimalista újraértelmezése, vízszintes csíkminta formájában. A trendteremtő hosszanti csíkozás is főszerepet kap a kortárs eleganciájú ingruhákon - a kontrasztos színkombinációk mellett - többek közt - a szofisztikált törtfehér és a leheletfinom halványkék is a kollekció alaptónusaként jelenik meg.
fotorcreated_589.jpgfotorcreated_590.jpgA teljes kollekciót is itt tekintheted meg: 
webshop.kattizoob.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7312580893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása