Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Na, ezért érdemes volt a GLAMOUR-nál shoppingolni

2017. június 12. - Antalfy Krisztina

Az,  ami Neked régi, másnak új!

Ezen a hétvégén, június 10-11-én, 4. alkalommal rendezte meg nagysikerű ruhacsere akcióját a GLAMOUR magazin, ezúttal a budapesti Fashion Streeten. Hagyományaihoz híven az akció ismét jó ügyeket szolgált: amellett, hogy környezettudatos fogyasztásra buzdítja a vásárlókat, az olvasók hétvégi shoppingolásából összegyűjtött rekordösszegű bevételt, több mint másfél millió forintot adományként nyújt a Bóbita Különleges Gyermekotthonnak.
gardrobfrissites_2012_2.jpg

A GLAMOUR a nyári szezon előtt ismét arra kérte olvasóit, hogy megunt ruháikat ne dobják ki, hanem bánjanak velük felelősen: a magazinhoz mellékelt, már ikonikussá vált ruhagyűjtő zsákban küldjék el jó állapotban lévő, feleslegessé vált ruhadarabjaikat a szerkesztőségnek, hogy azok új gazdára találhassanak. A magazin erre a célra hozta létre pop up üzletét a budapesti Fashion Streeten, amelyet az elmúlt hétvége (június 10-11.) során rekordszámú vásárló látogatott meg. Az érdeklődők kígyózó sorban várták a nyitást, hogy egységesen 500 forintos áron juthassanak hozzá a megunt, de még mindig trendi darabokhoz.
gardrobfrissites_2012.jpg

Az idei Gardróbfrissítés rekordokat döntött: hozzávetőlegesen ötezer érdeklődő fordult meg az akcióra létrehozott üzletben, hogy több mint 1.200.000 forintos értékben vásároljon magának divatos ruhákat, cipőket és kiegészítőket – összesen körülbelül 2400 darabot. A shoppingolásukból származó bevételt 300 ezer forintos felajánlással egészítette ki a Fashion Street üzemeltetője, az Immobilia Zrt. Ennek köszönhetően a GLAMOUR Gardróbfrissítés akció idén rekordösszegű, 1.510.800 forintos adománnyal támogathatja a Bóbita Különleges Gyermekotthont.

„Intézményünkben jellemzően csecsemőket és háromévesnél fiatalabb babákat gondozunk. Átmeneti otthont és teljes körű ellátást nyújtunk számukra addig, amíg örökbefogadó családra találnak. Hálásak vagyunk a GLAMOUR magazinnak a szervezésért és felajánlásért, olvasóinak pedig az aktivitásukért!” – mondta Bojtosné Tripolszki Margit, a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatóhelyettese.

„Büszke vagyok a GLAMOUR olvasóira környezettudatoságukért és érzékenységükért a jótékonykodás iránt. Nagyszerű érzés megtapasztalni azt, hogy úgy is képesek vagyunk követni a trendeket, hogy közben okosan és nagylelkűen cselekszünk. Örülök, hogy a GLAMOUR ehhez évről évre hozzájárulhat.” – összegezte a hétvégi ruhacsere akció jelentőségét Maróy Krisztina főszerkesztő.

Az eddigi legnagyobb összegű pénzadomány gyűlt össze a Glamour Gardróbfrissítésen

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1712654205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása