Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fergeteges szülinapi partival ünnepelt a hazai TEZENIS

2017. június 16. - Antalfy Krisztina

2017. június 14-én, szerdán este nagy sikerrel lezajlott a Tezenis 10 éves magyarországi születésnapi partija, ahol az energikus és elbűvölő Dallos Bogi adott izgalmas koncertet. A népszerű divatmárka fiatalos lendülete az esemény hangulatában is visszaköszönt – a vendégek, köztük a sztárok és együttműködő partnerek egy színnel és stílussal teli, felejthetetlen este keretében ünnepelhettek együtt a Tezenis-szel.
tpc_7739.jpg

Tágas tér, az amerikai loftok hangulatával, az előtérben egy varázslatos, vibráló energiájú koncert, körben a falon – mint 10 éve mindig – a legújabb trendek kozmopolita kollekciói. A partihnagulat mindig is közel állt a nagyvárosi stílusért és a fesztiválhangulatért rajongó Tezenis-hez, amely 10 éves magyarországi születésnapja alkalmából Váci utcai üzletét hangolta át különleges, ünnepi buli helyszínné.
tpc_7731.jpg

A világhódító Tezenis, a divatosság és a kényelem, a fehérneműk és felsőruházati darabok specialistája - 9 üzletével - Magyarországon is valódi sikertörténetet írt az elmúlt 10 év során, amelyet méltó módon, együttműködő partnerek és sztárok, köztük Weisz Fanni, Kárpáti Rebeka, Nagy Adri és Rubint Rella társaságában ünnepelt.
tpc_7475.jpg

Először az esemény énekes sztárja, Bogi adott koncertet és köszöntötte fel a márkát, majd látványos tűzijáték kíséretében begurították a szülinapi Tezenis tortát. A felejthetetlen, nyáresti buli hangulatba még pár “divatkör” is bőven belefért: a vendégek – az ünneplés közepette is lelkesen fedezték fel a Tezenis  aktuális, trendteremtő kollekcióit.

tpc_7885.jpg

Zene, tánc, humor, könnyedség, örök stílusosság, életörömmel feltöltött hétköznapok – a Tezenis hangulatnak a következő 10 évben is – és mindig -  szívesen adjuk át magunkat!

tpc_7947.jpg

Köszönöm, hogy én is ott lehettem!

További információ:
TEZENIS 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8812599863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása