Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme az autó, mely már nem igényel vezetőt

2017. június 23. - Antalfy Krisztina

Hamarosan érkezik az új Nissan LEAF ProPILOT funkcióval

A várva-várt 100%-ban elektromos Nissan LEAF a legmodernebb ProPILOT technológiával érkezik, mely – egysávos autópályás vezetés esetén – önvezető funkciót kínál. A technológia egyetlen gombnyomással aktiválható, és autópályán sűrű forgalomban, nagy sebesség esetén is képes a kormányzásra, gyorsításra és a fékek kezelésére, ha nincs szükség sávváltásra.
5_1_1.jpg

Az elkövetkező években a Nissan ProPILOT technológiája egyre nagyobb önállóságra lesz képes, míg végül megbirkózik majd a városi kereszteződések kihívásaival is. A biztonságosabb és egyben élvezetesebb közlekedést ígérő ProPILOT technológia szerves részét képezi a Nissan „Intelligent Mobility” jövőképének. Ez a jövőkép foglalja össze a vállalatnak az autóhasználattal, az alkalmazott hajtásrendszerekkel, valamint az autók társadalmi integrációjával kapcsolatos fejlesztési terveit.
5_6.jpg

Gareth Dunsmore, a Nissan Europe elektromos járművekért felelős vezetője így nyilatkozott: „A Nissan LEAF, mint a Nissan Intelligent Mobility tökéletes megtestesítője, lesz a legfejlettebb elektromos jármű a piacon. Az élen járó ProPILOT technológia bevezetése a Nissan LEAF-ben az elektromos járművek számos előnyét teszi majd elérhetővé, melyek elhozzák a kevésbé zsúfolt, és tisztább városok lehetőségét a jövő generációi számára.”

29_1.jpgAz új – ProPILOT rendszerrel felszerelt – Nissan LEAF hamarosan bemutatásra kerül! A legfrissebb információkért és hírekért kövesd az #ElectrifytheWorld-t.

A NISSAN EURÓPAI TEVÉKENYSÉGEIRŐL

A tengerentúli gyártóvállalatok közül a Nissan rendelkezik az egyik legátfogóbb európai jelenléttel. A helyi tervező, kutató-fejlesztő, gyártási, logisztikai, valamint értékesítő és marketing szervezeteiben több mint 17 000 alkalmazottat foglalkoztat. A tavalyi évben a Nissan egyesült-királysági, spanyolországi és oroszországi gyárai több mint 660 000 járművet állítottak elő, köztük díjnyertes crossovereket, haszongépjárműveket, valamint a Nissan LEAF-et, a világ legnépszerűbb elektromos autóját.

29_3.jpg

A zéró emissziós közlekedést és a halálos kimenetelű közúti balesetek számának nullára csökkentését célul kitűző Nissan a közelmúltban bemutatta „Intelligens Mobilitás” jövőképét. Ez a „360 fokos látószögű”, átfogó koncepció határozza meg a Nissan termék- és technológiafejlesztéseinek irányát, és ezen alapulnak majd azok a meghatározó jelentőségű vállalati döntések is, melyek az autókban alkalmazott hajtásrendszereket, az autók használatát, valamint a jövő társadalmába való integrációját érintik. A Nissan jó úton jár afelé, hogy a legértékesebb ázsiai márkanév legyen Európában.

29_2.jpgTovábbi információ:
Nissan Magyarország

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1312621025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása