Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

​BARBARA – A selyembe zárt könnyed elegancia

2017. június 30. - Antalfy Krisztina

100% selyem...limitált széria

Ahogy végig siklik a bőrödön, mintha a nyári szellő hűvös csókja érintene meg. Máskor, a záportól lehűlt éjszakában védőn betakar és felmelegít finoman. Titkon örök szerelmet fogadtál neki. Ezt a nemes anyagot nem lehet elfogódottság nélkül kezelni. Uralkodók kedvelt anyaga, amelyekből a legszebb ruhák készültek egykor. Ma a kutatásoknak köszönhetően már a gyógyításban is szerepet kapott, így bizton állíthatjuk, hogy a selyem nagyszerűsége, finomsága és a bőrhöz való kedvező viszonya az egyik legkedveltebb anyaggá emelte.

lazlo_barbara_kollekcio_8.jpg

A Lazlo Fashion BARBARA kollekciójában ez a nemesség keveredik a funkcionalitással, és válik a nyár kényelmes, hűvös vagy éppen melengetően finom anyagává. A belőle készített ruhák játékossága feloldja az elegancia kötöttségét, de mégis nemes egyszerűségével kiemeli a megszokottból.

lazlo_barbara_kollekcio_1.jpg

A BARBARA fazonjaiban az aláömlő selyem, a hajtások, az aszimmetrikus formák megtörik a selyemről alkotott eddigi elképzeléseinket és egy új dimenzióba emelik mindazt, amit eddig erről az anyagról tudtunk. A kollekció darabjai – melyekben felsőket és egyrészes ruhákat találunk – a nyár kedvenceivé válhatnak. Viseletük a nagy forróságban kellemes friss érzetet adnak, a hűvösebb estéken pedig melengetően körbeölelnek. A minták, a monokróm színek ugyanakkor elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, így ezek a ruhák egyszerre lehetnek a mindennapok és a különleges nyári pillanatok kedvencei.

lazlo_barbara_kollekcio_6.jpg

A BARBARA kollekció darabjai újrahasznosított selyemből készülnek, limitált számban. A kollekció a FIAN-ban és a Lucky Shepherd Designer Store-ban érhetőek el.

További információ:
Lucky Shepherd Designer Store
Lazlo

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9512630713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása