Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

PRETTY WOMAN RED DRESS

2017. június 06. - Antalfy Krisztina

Minden nőnek szüksége van egy piros ruhára, és bizony nem kell ahhoz Julia Roberts bőrébe bújjunk, hogy legalább egyszer felvegyünk egy dögös vöröset.. Ez a szín őrülten magabiztos, határozott, izgalmas és végtelenül szenvedélyes. Az alábbi posztban elhoztam számodra az első ANSWEAR szerzeményem, ami nem csak nőies, de határozott külsőt is biztosított számomra.
18878895_619528348251447_3105662930155208704_n.jpg

Tovább

Egy anyag, 10 viselet: így hordd idén nyáron a csipkét

Nincsenek kőbe vésett divattippek, mindenki azt visel nyáron, amit csak akar, és amiben jól érzi magát. Nekem azonban van egy nagy kedvencem, ami egyszerre nőies, szexis, elegáns, mégis könnyed és kényelmes. Ez az időtálló, örökké divatos csipke, mely felvéve épp olyan, mint egy üres vászon,  remek kiegészítőkkel kedvünk szerint varázsolhatunk a legegyszerűbb darabokból is ámulatba ejtő összeállítást.

faa.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Bemutatkozott az Opel Fifty-Fifty versenyvitorlás

Vízreszállt az Insignia!

A Balaton kislány korom óta életem részéhez tartozik, volt hogy csak egy hetet töltöttem lent a víz partján, máskor egy teljes hónapra leköltöztem, ám amióta megismerkedtem a párommal nyaranta szinte minden hétvégén átverekedjük magunkat a hosszú dugón, csak hogy leérjünk végre a csodás magyar tengerhez. A Kékszalag versennyel úgy 10 éve találkoztam legelőször, ültem Fonyódliget partján, és csak ámultam a vízen sikló vitorlásokat. A látvány annyira magával ragadt, hogy ott és akkor eldöntöttem, egyszer én is részt fogok majd venni egy ilyen versenyen.  
image00013.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása