Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Helló Hétfő!

2016. június 27. - Antalfy Krisztina

Csak tedd meg az első lépést!

fotorcreated22.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Emlékszek rá, amikor kislány voltam, nagymamám azt mondta, ha megjön az eső, vele együtt jön a változás is, mely eddig is ott volt a közelükben, csak türelemmel kell legyünk, figyelnünk kell rá és bíznunk benne, hogy az ár elvonulása után nem csak a pusztulás marad hátra, hanem mindaz, ami végül a javunkat szolgálja majd.

fotorcreatedj_3.jpg

Tovább

Ismerd meg a Teva 2016-os tavaszi-nyári kollekcióját!

TEVA - Eredeti, mint te!

A Teva® bemutatja 2016-os tavaszi-nyári kollekcióját, melynek darabjai között mindenki megtalálhatja azt a modellt, ami a személyiségét leginkább tükrözi! Hitelesség és innováció, a Teva mindekinél jobban hisz ezekben! A márka megújult jövőképe nem csak abban nyilvánul meg, hogy a modellek 100%-ban megfelelnek a modern életstílusnak, de abban is, hogy továbbviszi azt a tudást, amit a lábbeligyártás terén a Teva az elmúlt 30 évben megszerzett.

teva-s15_w_flatformuniversal-brwh-8844-01150_lowres.jpg

 Trendszetterek és divatdiktátorok gardróbjából kihagyhatatlanok a Teva legújabb modelljei!

Tovább

Így vess véget a töredezett, szálkás hajnak!

Induljon a hajtöredezés elleni terápia!

A városban sétálva számtalan gyönyörű nőt, fiatal lányt látok, mind nagyon csinos, divatos az öltözékük, csodás a sminkjük, de a legtöbben száraz, töredezett hajjal rendelkezik. Nem tagadom, sajnos én is közéjük tartozom, évekig a legkülönbözőbb festékekkel szőkítettem a hajam, és persze sosem kíméltem a tincseimet, ha kellett naponta mostam, szárítottam, a gyakori formázásról, hajvasalásról már nem is beszélve. Így azonnal felkaptam a fejem, amikor rátaláltam a ghd Advanced Split End Therapy készítményre, mely ha csak a felét teljesíti annak, amit ígér, már megéri a pénzét.

ghd-advanced-split-end-therapy.jpgKép

Tovább

Csatlakozz az Intimissimi #ImAStory kampányhoz!

A szépség és nőiesség jegyében

Az Intimissimi egyedülálló tévéreklám kampányt indított a szépség és a nőiesség megörökítése jegyében. A főszerepben: nyolc különböző országból származó nő, akik mind a saját történetüket mondják el. Az 1996-ban induló olasz fehérneműmárka, az Intimissimi, ma már jelen van több mint 30 országban, összesen 1300 üzletben értékesít világszerte és azoknak a nőknek első számú kedvence, akik minden alkalomhoz a tökéletes melltartót és fehérneműt keresik.

32812_sonya-intimissimi.jpg

Tovább

Városi fiatalok a NUDE by NUBU új kampányának arcai

Smink nélkül a kamerák előtt

A NUBU, amelynek tervezői elnyerték a Glamour Women of the Year legjobb designernek járó díját, június 15-én shopping nighttal ünnepelte új NUDE by NUBU kollekciójának debütálását. A rendezvényen a tervezők elmondták, hogy ezúttal profi modellek helyett olyan fiatalokat választottak a kampányhoz, akik önként jelentkeztek a NUBU felhívására. A résztvevő vendégek kipróbálhatták az üzletben a világ első Leica dual kamerával felszerelt okostelefonját, a Huawei P9-et is.

13417660_10153742474736365_1070942506087902001_n.jpg

Tovább

Hogyan válasszunk alkatunknak megfelelő fürdőruhát?

Idén hódít a flamingó-, papagáj- és pálmafaminta

A nyaralások elengedhetetlen kelléke egy trendi fürdőruha, amelyben bátran flangálhatunk a legnagyobb melegben. Legyél akár sportosabb testalkatú vagy teltebb, nem kell lemondanod a vízparti élményről, a Fashion Days segít, hogy a 2016-os nyári strandszezonban az adottságaidhoz leginkább illő divatos fürdőruhában élvezhesd a napsütést.

fotorcreated_33.jpg

Tovább

5 tipp, hogy hogyan lendülj bikini formába

Hol meleg van, hol hideg, de az igazi strandidő még nem jött el. Sokaknak szerencsére. Mert ugye, ha nem vagy megelégedve az alakoddal, és ráébredtél, hogy nyakadon a szezon… erre van néhány tippem a számodra. Ezekre a dolgokra figyelj néhány hétig és a július végi nyaralásra már sokkal jobban fogsz kinézni!

e613caa99cdda8d74307865fa397f51f.jpgKép

Tovább

Tudd meg, miből áll egy magabiztos nő kelléktára!

Az AVON tudja mi kell a Nőknek!

Az igazi szépség belülről fakad – szól a mondás. Ez így is van, hiszen a valódi szépség akkor látszik a leginkább, ha belülről fakad, jól érezzük magunkat a saját bőrünkben és elfogadjuk önmaguk. Ez az elégedettség és kiegyensúlyozottság vetül ki a külsőnkre is, sőt, áthatja az egész lényünket és kisugárzásunkat. Bármennyire is furcsa, a bennünk lévő magabiztos Nőt sok esetben erősíthetjük néhány olyan klasszikus kiegészítő segítségével, melyek évszázadok óta a nőiességet szimbolizálják.

lld_montazs.jpg

Tovább

Igazi hősökkel ünnepli az Apák napját a Dove

A szuperhősfilmek kínálata igencsak bőséges idén, amiben tipikusan egy macsó karakter képviseli a férfiasság netovábbját. Ezzel szemben a valódi férfiak napjainkban azt vallják, hogy az igazi erő abból fakad, ha valaki ki meri mutatni törődését. A valóságban a férfiak 88%-a hiszi, hogy a családdal való törődés erősebbé teszi őket.[1] Az idei Apák Napján a globális férfikozmetikum márka arra helyezi a hangsúlyt, hogy az apák gondoskodása hogyan emeli őket hőssé a gyermekük szemében. Valódi történeteket felhasználva, amiben a férfiak büszkesége vagy elhalványul a gyermeküknek köszönhetően, vagy annak lehetünk tanúi, amint közösen osztoznak egy szenvedélyen, a Dove Men+Care egy őszinte oldalról mutatja meg az apák gondoskodását napjainkban.

carousel_two.png

Mert a Hősöket napjainkban nem a köpenyük méretétől, hanem a törődésre való hajlandóságuktól függően mérjük.

Tovább
süti beállítások módosítása