Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. június 10. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

Számodra mit jelent az otthon? Nekem mindazt a helyet ahova jó hazatérni, ahol összekoszolhatom a konyhát főzés közben, ahol felszabadultan járkálhatok napközben is kócos hajjal, ahol van a wifi, ahol a szomszéd megkérdezi, hogy vagyok és reggel visszaköszön, ahol eldobozolom a téli ruháimat, ahova örömmel térek haza egy szuper nyaralás végén és ahol érzem nagymamám meggyes pitéjének az illatát. Emlékek tömkelege tört rám ezen a héten, így ez a bejegyzés elég szentimentálissá sikerült.

fotorcreatedrwe.jpg

Tovább

Ha nyár, akkor lángos! Ha lángos, akkor Vénusz

Magyarország legjobb lángosozóját keresi a Vénusz

Kedvenc lángosozó a Balaton parton vagy éppen egy budapesti strandon, esetleg egy nyüzsgő piacon az ország bármely pontján? A Vénusz Lángos Voks oldal segítségével mindenki megtalálhatja, hol érdemes ezt a magyar street food klasszikust megkóstolni. Már ötödik alkalommal hirdeti meg a Vénusz - a finom lángosok elengedhetetlen hozzávalója - az országos lángosversenyt. Idén a teljes szavazási platform megújul és a verseny a www.langosvoks.hu oldalra költözik, ahol még könnyebben lehet lángosozókat keresni és szavazni rájuk, valamint a lángosozók is egyszerűbben nevezhetik lángossütőjüket.

sbt_2731.JPG

Tovább

Idenézz, megérkezett a Calzedonia férfiaknak szóló Beachwear kollekciója!

A nyári hangulat fokozásához ínyenc hamburger és vitaminokban gazdag koktélminták kerülnek főszerepbe, a szuper vidám bicikli és kamera motívumok pedig egyenesen a sráckorba repítenek vissza. Landolj a Marson a barátságos, világoszöld, rajzfilmből előlépett idegenek között!

fotorcreateddvf.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása