Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. június 03. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

Néha én is nagyon elveszettnek érzem magam, hiába a sok motiváló idézet, okoskodó életvezetési tréner, boldogságra sarkalló író, meg ehhez hasonló, a gondtalan öröm nem jön parancsra, főleg, ha rossz passzban, sőt pocsék időszakban vagy. Bár nem úgy tűnik, azért láttam már én is esőt, sőt mindent elsöprő cunamit. Ilyenkor én sem vagyok vicces, kedves és vidám, ilyenkor az én számból sem fakad mindig rózsaszirom, legfeljebb néhány szilánkok és tövis, aminek következtében épp azokat bántom meg, akiket szeretek.

fotorcreatedcsad.jpg

Tovább

Kiderült kik indulnak a jövő héti Nemzeti Regattán

Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja

A Nemzeti Regatta június 2-án megrendezett nagyszabású budapesti sajtótájékoztatóján mindenre fény derült: kisorsolták, hogy a csapatok mely hajókkal, és mikor startolnak majd a futamokon. Amatőr vitorlásverseny révén a sajtó képviselőit stílusosan, és a hangulat fokozása érdekében a Vígadó térről induló hajón fogadta többek között a Balatoni Hajózási Zrt vezérigazgatója, Kollár József, illetve a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke, Dr. Kollár Lajos. Kiss Ádám a Nagyon Balaton projektvezetője arról mesélt a sajtótájékoztatón, hogy a verseny mellett milyen fantasztikus programokat kínálnak azoknak a családoknak, akik érdeklődve kísérik figyelemmel a nagy hajrát.

vitorlas.jpg

Tovább

Íme az INTIMISSIMI “TENEGEREK KINCSE” kollekciója

Az Intimissimi új kollekciója a mély, kék tenger inspirálta, egy horizontra irányuló tekintet, és a Nap víz tetején csillogó tükörképe nyomán született. A "Víztükör" fehérnemű vonal inspirációja a fodrozódó hullámoktól, kavicsoktól és kagylóktól származik.

fotorcreated_29.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása