Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az egyik legtündéribb divatbemutató, amit eddig láttál

2016. június 15. - Antalfy Krisztina

Funny & Myrtle fashion show

A Werk Akadémia 10. jubileumi rendezvénysorozatát a mesés Funny & Myrtle gyerekruhák divatbemutatója is színesítette. A Funny & Myrtle tervezőpáros gyerekkorukból inspirálódva jutottak el a saját márka létrehozásáig. Mottójuk: Légy egyedi és utánozhatatlan! Az általuk megálmodott ruhákban életük fontos eseményei még felejthetetlenebbé válnak a gyerekek számára.

fotorcreatedg_5.jpg

Tovább

Ginkgoside - az Archaikus geometria jegyében

Ambrus Zsolt ötvös-aranyműves a tájépítészet és a restaurálás, a képzőművészet után fordult az ékszerek felé. Munkáira jellemző egyfajta archaikusság és modernitás izgalmas elegye. Szívesen nyúl vissza a kezdetekhez – mind alapanyagban mind technikában. Vörös- és sárgaréz, valamint ezüst és ezüstözött darabjai elkészítésekor szívesen meghagyja az emberi kéz, a művész manuális védjegyét a munkáin: a megmunkálás során a szerszámok keltette rezgésszerű, finom vagy akár határozott jelek, vésetek az ékszerek felületének végső textúráját nyújtják, meghagyásuk a tökéletes befejezettség érzését keltik.

ambrus_zsolt_5.jpg

Tovább

10 dolog, ami nélkül elképzelhetetlen a nyaralás

…summer in the City

Az idei nyár szinte berobbant az életünkbe, anélkül hogy előtte beszippanthattuk volna a valódi tavasz frissítő illatát. És amíg tavaly ilyenkor már a hűsítő Adriai-tengert élveztem, idén marad a Balaton, a kellemes hosszú hétvégék és az édes miniszabik. És bár a szaharai forróságot szinte naponta felváltja a trópusi monszun, nem árt, ha felkészülünk a tikkasztó forróságra. Szóval, ha nem akarsz végleg megtikkadni a nagy melegben és hőgutát kapni a nyári nap sugarai alatt, akkor gyorsan kapd össze magad és még most hétvégén ruccanj le a Balaton mellé, a Velencei-tóhoz, a Duna-partra, vagy a legközelebbi szökőkúthoz! Csak vigyázz, a közterületes bácsi el ne kapjon! 

Tovább
süti beállítások módosítása