Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Légy részese a Nemzetközi Jóga Napnak!

2016. június 14. - Antalfy Krisztina

Gangesz-Duna Indiai Kulturális Fesztivál

A Jóga Világnapja alkalmából az Indiai Nagykövetség szervezésében kerül megrendezésre a Gangesz-Duna Indiai Kulturális Fesztivál 2016. június 17-19 között. A nagykövetség számos kiemelkedő jógaiskola magyarországi képviselőivel együttműködve színpompás, örömteli kulturális kavalkáddal készül az eseményre, melyet a két ország legfontosabb folyói után Gangesz-Duna Indiai Kulturális Fesztiválnak kereszteltek el. A programok között lesz tánc- és zeneelőadás, indiai harcművészeti bemutató, jógaórák és filmvetítés. A programsorozat ellátogat Magyarország nagy városaiba, Budapestre, Balatonfüredre, Debrecenbe, Egerbe, Esztergomba, Nagykanizsára, Sopronba Szegedre és Szentendre.

732f8cd2cb1e06c58a54cd1535afc774.jpgKép

Tovább

Most érdemes ellátogatni Cziráky Margit Rózsakertjébe!

8700 rózsatő, 400 fajta, 220 m lugas rendszer

Folyamatosan nyílnak a rózsák a fertődi Esterházy-kastély közel száz éves múltra visszatekintő Cziráky Margit Rózsakertjében. Nyíló rózsákat május közepétől szeptemberig láthatunk, de júniusban a leglátványosabb a virágzás.

_img_4370_edit.jpg

Tovább

Olvastad már Csernus doki új könyvét?

Pasikról, de nem csak pasiknak

Dr. Csernus Imre „A Férfi srácoknak” c. kötete a Jaffa Kiadó gondozásában, a 87. Ünnepi Könyvhét alkalmából jelenik meg. A könyvéről stílusosan új helyén, Noszvajon, a Csendülőben mesélt. Csernus hiszi, hogy a természet a leghatalmasabb energiaforrásunk, ha képesek vagyunk időnként elcsendesülni, meghallani a természet zajait, már sokat tettünk magunkért. A nőkhöz, férfiakhoz és csajszikhoz már szólt egy-egy kötetében, most a fiatal férfiakon van a sor.

fotorcreatedhhh_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása