Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Max Factor sminkrekord született

2016. június 13. - Antalfy Krisztina

152 hölgy változott át Marilyn Monroe-vá szombaton, legalábbis ami a sminkjüket illeti, hiszen D. Tóth Kriszta, Ábel Anita és Szűcs Adrienn vezető sminkmester segítségével a Max Factor Make-up Academy program „tanulói” sikeresen a legtöbben egyszerre sminkleckében résztvevők* Magyar Rekordját állították fel.

13392852_492028887673849_187289166_n_1.jpg

 

Tovább

Így lesz bámulatosan puha talpad!

Ki ne vágyna rózsás, babatalpakra a szandálszezon kellős közepén?! Egy vadonatúj, svájci kezelésnek köszönhetően lábaink olyan puhává válnak, mintha sosem hordtunk volna cipőt! Bármennyire is odafigyelünk a lábbelink minőségére, a bőrkeményedések kialakulása a lábakon gyakorlatilag elkerülhetetlen. A bőrkeményedés nem csupán esztétikailag zavaró, de a rajta kialakuló apró repedések szabad utat engednek a fertőzések, gombásodás kialakulásának, amelyektől aztán nehéz megszabadulni.

8a2e0b4c4c6c04b17b6c4b69bd2dd25d.jpgKép

Tovább

Ilyen volt a tabajdi Lovaspóló kupadöntő

Mesés helyszín, maximálisan felszerelt istállók, csodás zöld karámok, gyönyörű póló pónik, elegáns férfiak, és még elegánsabb nők, akik a Royal Ascot eseményén is megállnák a helyüket. Valahogy így tudnám leírni egy mondatban mindazt, ami először a szemem elé tárult, miután kiszálltam az autómból Tabajdon, ahol idén is megrendezték a Magyar Polo Club által szervezett BMW Diplomata-kupát.

fotorcreatedg_4.jpg

Tovább

Siófok nyerte a Nemzeti Regattát

Miskolc a települések versenyén diadalmaskodott

Könnyű szél, verőfényes napsütés 5000 résztvevő és több, mint 300 versenyző a Nemzeti Regattán - Magyarország Településeinek Vitorlásversenyén. Hatalmas érdeklődés kísérte a Balatoni Hajózási Zrt. szervezésében megrendezett Nemzeti Regattát, 5000 fő vett részt a nagyszabású fesztiválon. Több mint 300 versenyző szállt hajóra június 12-én szombaton Siófokon, 30 település csapata mérkőzött meg a hullámok hátán. A küzdelem szoros volt, végül Siófok, a házigazda nyerte meg a Nemzeti Regattát. Az ezüstérmet Alsóörs, a bronzérmet pedig Csopak vihette haza. A Balaton, és a vitorlás sport is a legszebb arcát mutathatta meg a Nemzeti Regattán.

nemzeti_regatta_2.jpg

Tovább

Íme az intim fiatalság titka

Sajnos az idő nem kíméli egyetlen porcikánkat sem. Ahogyan az arcbőr megereszkedik, a kontúrok elmosódnak, úgy gyengül a kötőszövet a test minden pontján. Az arcbőrünket hatóanyagokkal, kezelésekkel ösztönözzük a támasztószövet megerősítésére, testünk körvonalait sporttal, az izmok megerősítésével igyekszünk formában tartani. De mi történik a szemek elől rejtve maradó testrészeinkkel?

lotus-model-01bsmall-2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása