Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Négy darab, ami elengedhetetlen a fesztiválszezonhoz

2017. június 15. - Antalfy Krisztina

Végre itt a nyár és kezdődik a fesztiválszezon! Elő a sátorral és adjuk át magunkat a több napos fergeteges buli sorozatnak – azonban a szúnyogriasztó és a hálózsák mellett nem árt, ha a megfelelő öltözékről is gondoskodunk. Felejtsük el a tűsarkú cipőt és a vasalt ruhát: a Springfield most elárulja, mi az a négy ruhadarab, ami elengedhetetlen a fesztiválozáshoz.

springfield_festivals_summer17_18.jpg

Tovább

Sors Tamás története példaként szolgálhat minden embernek

A sportoló teljesítménye előtt tiszteleg az Unicum

2017 nyara a vizes sportokról, a vízről szól és ezúttal a Zwack Unicum is ehhez a témához kapcsolódik, mégpedig úgy, hogy hű marad a márka a már évtizedek óta jelmondatának számító „Csak pozitívan!” üzenetéhez. Egy olyan történetet, életutat mutat be, amely példaként szolgálhat minden embernek, aki céljainak eléréséhez motivációt keres.

zwack_sandor_kocsis_agnes_sors_tamas.jpg

Tovább

Tarts velem a legjobb lángosok nyomában

Kedvenc piac, strand, cukrászda, kávézó, vagy éppen lángosozó. Vannak olyan kultikus helyek, amelyekről ha megkérdezzük az embereket, hogy hova érdemes menni, a legtöbben rögtön tudják a választ. Éppen ezért a Vénusz ebben az évben is kíváncsi arra, hogy melyek a lángos rajongók kedvenc büféi, ahol garantáltan minden egyes harapás mosolyt csal az arcunkra és fülig tejfölösek leszünk tőle. A www.langosvoks.hu oldalon, a Lángos Voks verseny keretein belül nem csupán szavazhatunk kedvencünkre, hanem az országos lángos térképen akár régiónként is rákereshetünk, hova érdemes betérni egy finom falatra.
venusz_langos_voks_02.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása