Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Michal Negrin legújabb divatkollekciója

2017. július 12. - Antalfy Krisztina

Summer Dreams minikollekció

Michal Negrin a 2017-es Fall/Winter kollekciója előtt, a nyár folyamán új minikollekcióval rukkolt elő, mely a Summer Dreams, azaz a Nyári álmok nevet kapta. A kollekció sosem látott fazonokat és színeket tartalmaz, s ékszereiben is új megoldásokat és mintákat ötvöz.
img_5937.jpg

A legfeltűnőbb változás a még sosem tapasztalt színeknek a használata, a sötétkék, a piros, a mentazöld és a pasztellrózsaszín, melyek frissességet és teljesen új életet lehelnek a márka arculatába. Elegáns, kifinomult, egyszerű forma és letisztult vonalak, mégis ízig-vérig Michal Negrin életérzés.
img_5564.jpg

A márka önmagához hű maradva az új, váratlan színeket kombinálja, a már megszokott hamisítatlan Michal Negrin stílussal. A csipke kombinációja, a kristályok használata, a vintage design megjelenése a legújabb ruhakölteményeken főleg a gallér-részeken érvényesül.

img_5510.jpg

Az ékszerek is megújuláson mentek keresztül, sok orientális és tűzzománc technikával készült ékszer került az új kollekció darabjai közé, illetve a tervezőnő madarak iránti szeretete is nyilvánvalóvá vált. Sok madarat mintázó nyaklánc és fülbevaló került elkészítésre, a kollekció legkülönlegesebb darabjai a rózsaszín flamingókat ábrázoló nyakékek és fülbevalók.

img_5570.jpgimg_5690.jpgimg_5912.jpgimg_5959.jpgTovábbi információ:
Michal Negrin Hungary 

Látogass el valamelyik Michal Negrin üzletébe, már 5 helyen Budapesten: a Váci utca 34. és 86., Andrássy út 6., és a Liszt Ferenc repülőtér A és B terminálján! 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4712659507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása