Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Újdonságokkal kezdte az őszt a Women’secret

2017. szeptember 06. - Antalfy Krisztina

Az idei szeptember a megújulást hozta el a spanyol világmárka számára: őszi kollekciósorozata bemutatása mellett az ALLEE Women’secret üzlete is átalakult. Egy hónapos felújítás után ismét megnyitott a spanyol márka ALLEE bevásárlóközpontban található üzlete, így a belső tér elegánsabb, a kínálat pedig sokkal áttekinthetőbb lett. A legújabb üzleti koncepció a Bohetic fantázianévre hallgat: a korábbiakhoz képest szofisztikáltabb, nőiesebb és exkluzívabb lett a kialakítása, színvilága és dekorációja.
image001_5.jpg

A kifinomult jegyek nem csak az üzlettérre jellemzőek: a Women’secret idei őszi kollekcióját is ebben a szellemben alkotta meg. A polcokra új, nőies pizsamák kerültek pasztellszínekben, kényelmes szabással, olyan klasszikus anyagokat használva, mint a viszkóz vagy a modal. A fehérneműek terén is lágy tapintású és kényelmes, ugyanakkor nőies modellekkel gazdagodott a kínálat. Az elegancia kedvelőinek pedig érzéki csipkével kombinált hálóingekkel és bodykkal rukkolt elő a márka, amelyek a szezon egyik legnépszerűbb darabjainak ígérkeznek.
ws_out1.jpg

A Women’secret a spanyolországi üzletekkel egyidejűleg már két éve folyamatosan újítja fel boltjait. Legutóbb, tavasszal a Váci utcai helységet alakították át, a napokban pedig a MAMMUT bevásárlóközpontban is új köntösbe öltözött üzlet várja majd a vásárlókat.

További információ: 
Women’secret

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13
cameff_1501848501721_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9512807800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása