Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

AMNESIA // 2017 ősz-tél kampány

2017. szeptember 27. - Antalfy Krisztina

Az AMNESIA őszi-­‐téli kampányfotóin ismét a márka már jól ismert, kedvenc modellje, a gyönyörű Varga-­‐Dobár Éva, és Kárász Emese, a Face Model Management modellje látható. A képeken a kemény, mindent uraló nagymacska egy bársony tapintású cica bőrében jelenik meg, amellyel a márka ismét a nők sokoldalúságát helyezi előtérbe.    

amnesia1_1.jpg

Az AMNESIA őszi-­‐téli kulcsdarabjain a felhasznált anyagok puhaságát, lágyságát a fémes, hideg körítés kompenzálja. A nőiességet hangsúlyozza mind a bársony, mind a vörös szín, amelyek az aktuális szezon emblematikus tényezői. A technológiai innováció által maivá varázsolt bársony kelméket a tervezők új szabásvonalakra helyzeték, amelyek megváltoztatják az anyag karakterét, így annak használatát is. A vörös mint vezérfonal örök klasszikus a márka portfóliójában, így fontos szerepet kapott az aktuális trendelemek mellett. Az egyes ruhadarabok díszletükből kiragadva, hétköznapi darabokkal kombinálva naprakész, vagány eleganciát kölcsönöznek az AMNESIA márka viselőjének.  

amnesia4.jpgAz   őszi-­‐téli    szezonban    ismét    sok   olyan    alapdarabbal   találkozhatnak    az    AMNESIA    vásárlók,   amik    könnyen   beépíthetők   a   már   meglévő   ruhatárba,   variálhatók,   ugyanakkor   különleges   részletekkel,    gondos   odafigyeléssel   készülnek.    A    finom,    lágy   anyagokból   készült,   nőiesen   elegáns    zakókból,    nadrágokból,   szoknyákból,   ingblúzokból   és   felsőkből   könnyedén   felépíthető   az   irodai,   vagy   akár   a    szaladgálós   hétköznapok   gardróbja.   A   városi   elegancia   mellett   az   AMNESIA   JEANS   farmerkollekcióra    az   új   szezonban   is   nagy   hangsúlyt   fektet   a   márka.   A   szezon   legtrendibb   fazonjai   kiváló   minőségű,    természetes   alapanyagokból    készülnek.    

amnesia6.jpg

A   hűvös   idő   beköszöntével    megkezdődik   a   vadászat   a    tökéletes   kabát   után   –   az   AMNESIA   kollekciókban   a   bőrhatású,   vagány   dzsekiktől   a   könnyed,   elegáns    őszi   darabokon   át   a   meleg,   bélelt   dzsekikig,   az   elegánstól   a   sportosig   sokféle   kabát   kapható.   A    gardrób   nem   lehet   teljes   kiegészítők   nélkül:   az   AMNESIA   BAGS   kollekcióban   a   márka   az   őszi-­‐téli    időszak   sláger   táskafazonjait   kínálja   vásárlóinak.  

amnesia8.jpg

A hétről hétre készülő,   izgalmas   alapdarabokból    dinamikus,   jól   variálható   ruhatár   építhető.    

Kreditek:
Fotó: Oleg Borisuk / www.olegborisuk.com    
Smink: Árpa Karolina    
Haj: Pásztor László    
Styling: Bognár Hajnalka  
Modellek: Varga-­‐Dobár Éva / Attractive, Kárász Emese / Face Model Management     

További információ: 
AMNESIA

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8012903330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása