Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ezt a reklámfilmet látnod kell, ha szereted Julia Robertset!

2017. október 09. - Antalfy Krisztina

A Calzedonia új reklámfilmet forgatott a színésznővel

A Calzedonia büszkén mutatja be a Julia Roberts főszereplésével készült új, harmadik reklámfilmjét. Az előző reklám végén egy üzletből kilépve, táskákkal a kezében láthattuk a színésznőt – Julia most visszatér a helyszínre és boldogan, kényelmesen böngészi az új kollekciót.
clz-backstage-jr-2017-02_jpg.jpg

Az Argó-akció Oscar-díjas producere, Grant Heslov által rendezett, Los Angeles-ben forgatott szpot, amely a márka legutóbbi reklámjának folytatása, megerősíti Julia Roberts kapcsolatát a Calzedoniával. Az új reklámfilm ismét a könnyed és humoros történetmesélésre épül, valamint minden nő kötelező kiegészítőire, a harisnyák visszatérésére összpontosít.

Julia Roberts valóban a Calzedonia hamisítatlan márkanagykövete. Időtlen ikon, világszerte elismert, varázslatos vonzereje generációkon ível át. Tökéletes megtestesítője azoknak az értékeknek és annak a szellemiségnek, amelyet minden nő a márkához társít: ez a stílus, a pozitívitás és az energia.

clz-backstage-jr-2017-01_jpg.jpg

A Calzedonia kiemelkedő figyelmet fordít a részletekre, divatos kollekciói pedig minden nő számára kötelező darabbá teszik a harisnyát, szezonról szezonra, valamint lehetővé válik számukra, hogy kompromisszum és a minőség feláldozása nélkül követhessék a legújabb trendeket. A Calzedonia a végső célállomás, ahol minden nő örömet szerezhet magának és megünnepelheti nőiességét, miközben olyan ruhadarabokat vásárolhat, amelyekre örökké számíthat.

clz-backstage-jr-2017-03_jpg.jpg

A Calzedonia 1986-ban, Olaszországban, Veronában született – kollekciói az egész család számára kínálnak divatos darabokat, kombinálva a minőséget a stílussal – mindezt megfizethető áron. 2017-ben a márka belépett az amerikai és a kínai piacra, a jelentős növekedés és az izgatottság pillanata volt ez, amelyet ez az új reklám csak tovább fokozott, a Calzedonia divatos harisnyáira összpontosítva.

További információ:
#Calzedonia
#ItalianLegwear


Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6212943115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása