Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

✨ Michal Negrin bemutatja: „All Eyes on Me” ✨

2017. október 27. - Antalfy Krisztina

Az új kollekció megalkotásához a tervezőnő különböző utazásainak élményeiből merített ihletett. A kollekció varázslatos darabjaihoz többek között a Matryoshka babák, India különböző területei, híres helyszínek, szállodák egyedi építészeti stílusa adták az ötletet. A nyugodt, télies színek mellett intenzív árnyalatok is megjelennek a legújabb ruhadarabokon és ékszereken.
dsc01528.jpg

Ruha kollekció

A 2017-2018 őszi-téli kollekció új minták és szabásvonalak egyedi kombinációjával mutatkozik be. A nőies, szűkszabású miniruháktól kezdve a bohém, légies darabokig, minden stílus képviselteti magát. Az ősz intenzív színeit és az áttetsző anyagokat arra használja a tervezőnő, hogy közvetítsék a márkára jellemző titokzatosságot.

dsc00960.jpg

Bár a kollekció különböző stílusokat kever, mégis sikerült megteremteni a harmóniát az egyes darabok között, melyek így könnyen párosíthatók egymással, ezáltal egy teljes szett összeállítható a legújabb kollekció darabjaiból.

dsc01107.jpg

A kollekcióban megtalálhatunk maxiruhákat, ceruzaszoknyákat csipkéből vagy bársonyból, melyek könnyen variálhatók gardróbunk már meglévő darabjaival. A végeredmény minden esetben nőies, szexi, klasszikus megjelenés.
dsc01256.jpg
Az alapdarabok között ebben a szezonban megtalálhatóak a magas derekú selyemnadrágok valamint a selyemblúzok, szűkszabású, gombos kialakításban, bársony, sifon vagy tüll anyagból készülve, attól függően, melyik napszakban szeretnénk viselni.

dsc01344.jpg

Néhány új darabot a fehérneműk inspiráltak: a különleges mintájú harisnyák és a virágnyomatokkal díszített fűzők szatén, bársony és csipke anyagokban kifinomult, nőies hatást keltenek. Télies hangulatú drámai színekben és vastagabb anyagokból készült darabok között megtalálhatunk kimono stílusú felsőrészeket és a luxus érzését keltő bársony ruhákat.
dsc01412.jpgÉkszer kollekció

A 2017-2018 őszi-téli szezon ékszerei teljes összhangban készültek a ruha kollekció darabjaival, hogy egymással tökéletesen kombinálható darabok szülessenek. A kollekcióban különböző méretű és hosszúságú nyakláncok közül válogathatunk, melyeket a márkától megszokott, 100%-ban kézzel festett motívumok díszítenek. A hosszabb nyakláncokat egyedi medálok teszik különlegessé vagy olyan díszítések, mint a bohókás rojtok.
dsc01561.jpgA trendi gallérszerű nyakláncok ebben a szezonban is helyet kaptak a kollekcióban egy kicsit újragondolva, olyan különleges darabok mellette, mint a nyitható medálos nyakláncok. Ami a többi kiegészítőt illeti, a szezon újdonságaként 3D-s virág díszítések jelennek meg a gyűrűkön és nyakláncokon egyaránt. A karkötők közül a szezon sztárjai a charm karkötők lesznek, melyeket nemcsak saját örömünkre vásárolhatunk, de az ünnepek közeledtével tökéletes ajándéknak is bizonyulnak.

dsc01658.jpg

dsc01709.jpg

dsc01830.jpg

dsc01863.jpg

dsc02000.jpg

dsc02035.jpg

dsc02139.jpg

dsc02331.jpg

dsc02403.jpg

dsc02496.jpg

dsc02621.jpg

dsc02702.jpg

dsc02724.jpg

További információ: 
Michal Negrin

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6913111358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása