Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sentiments "Ice Queen" Kollekció 2017.

2017. november 09. - Antalfy Krisztina

A Sentiments Couture „Ice Queen” kollekciójának inspirációját a divatház tervezőjének Joó Beatrixnek egyik kedvenc képe adta, gróf Batthyány Gyulától. A finom csipkével és gyöngyökkel díszített ruhaköltemények szépséget és harmóniát ötvözve, kifinomult eleganciát tükröznek. Rafinált és érzéki, olykor feltűnő részletek jellemzik a kollekciót.
collage_photocat_6.jpg

A telet idéző színek és motívumok megjelennek a gyöngyözés formáiban, a szabásvonalak íveiben, az anyagok mintáiban. Beatrix a nőket az előkelő jégkék és hófehér kombinációjába és fennkölt formavilágába öltözteti. Az uralkodó színek mellett megjelenik a színpompás, magával ragadó élénk rózsaszín, a gyönyörű gyöngyház fehér, vagy éppen az ezerárnyalatú szürke. A csillogó ezüst visszaköszön a flitteres illetve lurex szállal szőtt kelméken.
sentiments_couture_ice_queen_11.jpg

A Vecsei Milinery fejdíszei a tökéletesség és a szépség szimbólumaként jelennek meg a hölgyek öltözékének kiegészítőjeként, melyek kifejezetten az Ice Queen kollekcióhoz készültek, felhasználva a ruhák anyagainak motívumait.
sentiments_couture_ice_queen_9.jpg

A fotózás helyszínéül egy igazi kuriózum, az Egerszalóki Saliris Resort szolgált.

A SENTIMENTS COUTURE MÁRKA

A Sentiments egy exkluzív, elsősorban haute couture (egyénre szabott luxus színvonal) ruhákat tervező és készítő budapesti divatmárka. A márka designere és alapítója Joó Beatrix. A Sentiments már több mint 10 éve folyamatosan jelen van a hazai társasági, művészeti, valamint a közélet meghatározó eseményein, továbbá a nagy presztízsű külföldi rendezvényeken. A ruhák elsősorban azoknak a nőknek készülnek, akik számára az öltözködés egyfajta önkifejezés. A Sentiments olyan hölgyeket szólít meg, akik akarnak és mernek is felülemelkedni az átlagon, bátran vállalják az önmagukban rejlő kreativitást. Minden Sentiments ruha finom, minőségi anyagokból készül, egyedülálló és kiismerhetetlen - akár a hölgyek, akik viselik.
sentiments_couture_ice_queen_5.jpg

sentiments_couture_ice_queen_10.jpg

sentiments_couture_ice_queen_12.jpg

sentiments_couture_ice_queen_13.jpg

sentiments_couture_ice_queen_3.jpg

sentiments_couture_ice_queen_7.jpg

sentiments_couture_ice_queen_8.jpg

SENTIMENTS “ICE QUEEN” KAMPÁNYFOTÓK:

Designer: Joó Beatrix/Sentiments Couture
Fotó: Udvardi Attila Photography
Modell: Rennee
Stylist: Kiss Márk
Smink: Skrionya Sára
Haj: Eszteri Zsófia
Szőrme: Furever
Táska: MarieAnne Design
Kalapok: Vecsei Milinery
Fotózás helyszín: Saliris Resort and Spa Egerszalók

SENTIMENTS COUTURE SZALON ELÉRHETŐSÉGE:
Cím: 1053 Budapest, Reáltanoda utca 19. 2.emelet
http://www.sentimentscouture.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8513217031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása