Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A közös pillanatok szépségéről indít kampányt a Springfield

2017. november 15. - Antalfy Krisztina

November elején elindította a Springfield a legújabb, “A Common Life” nevű globális kampányát, amely a szeretteinkkel közösen eltöltött mindennapok különlegességéről szól. A márka hazai Instagram kampányához több ismert vlogger is csatlakozott - köztük Aviana Rahl, Lina és Panni, illetve Szabó Hédi is.
springfield_a_common_life_winter_17_8.jpg

A Springfield november 6-án bemutatta a legújabb, téli kampányfilmét, Miquel Ángel Silvestre, a Sense8 sztárja és Andrea Molina spanyol színésznő főszereplésével. “A Common Life”, vagyis magyarul “egy közös élet” elnevezésű kampány a szeretteinkkel eltöltött idő szépségéről szól.

springfield_a_common_life_winter_17_5.jpg

A két színész olyan mindennapos élethelyzeteket mutat be, amelyekben tényleg önfeledten jól érezhetjük magunkat, köszönhetően annak, hogy a szeretett személyekkel - szerelmünkkel, barátainkkal vagy a családtagjainkkal - éljük át. Legyen szó főzésről, téli sétáról vagy akár egy esti filmezésről, bármikor különleges élmények lehetnek a társaságnak köszönhetően. Miquel Ángel Sivestre és Andrea Molina ezeket a pillanatokat mutatta be a filmben, a spanyol világmárka legújabb, téli kollekcióját viselve.

„A Common Life” szellemében a Springfield Magyarországon egy Instagram játékot indított, hogy még többen vegyék észre a közös pillanatok szépségét. A kampányban magyar vloggerek is részt vesznek, köztük Aviana Rahl, Szabó Hédi, illetve Lina és Panni: a szeretteikkel közös képeket töltenek fel az Instagram oldalukra és a követőiket is erre buzdítják. Érdemes részt venni és megosztani#ACommonLife #Springfieldperc és az egyik influencer bejelölésével a családunkkal, legjobbbarátainkkal, szerelmünkkel készített fényképeket, hiszen a nyereményjáték keretében négy darab 70 euró értékű Springfield ajándékutalvány is gazdára talál. A játékszabályzat itt érhető el.

A Springfield kampánya világszerte novemberben indul, a márkacsatornákon pedig elérhető már a film, awerk filmmel és a forgatás legjobb pillanataival együtt.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9313278747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása