Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Karácsonyi nagykoncertet ad Gájer Bálint

2017. november 21. - Antalfy Krisztina

A magyar "Swing'n Pop" zenei stílus meghonosítója december 21-én a MOM Sport Rendezvényközpontban ad koncertet harmadik nagylemezének, a “Swing karácsony”-nak a zenei anyagából. Gájer Bálint neve mindenki számára jól ismert, hiszen Ő az ország "swing hercege", aki minden embert táncra perdít zenéjével és kitűnik eleganciájával. 

23167784_886467304837609_8932820619837417712_n.jpg

A magyar "Swing'n Pop" zenei stílus meghonosítója december 21-én a MOM Sport Rendezvényközpontban ad koncertet harmadik nagylemezének, a “Swing karácsony”-nak a zenei anyagából. A decemberben polcokra kerülő korongra 14 dal került fel. Ebből 10 ismert amerikai karácsonyi dal magyarul (Let it snow, White christmas, Santa Claus is coming to town stb). 

gajer-balint-swing-karacsony-lemezbemutato-original-101075.jpg
Két dalt Gájer Bálint fog először énekelni magyarul, Éger László szövegével (A holly jolly christmas, Frosty the snowman). Emellett két saját dal, és két duett is felkerült a lemezre. A húsz vonós és a zenész tíztagú zenekara által játszott dalokban fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is.

A koncert Csondor Kata szinkronszínésznővel, a Fool Moon vokálegyüttessel és meglepetésvendéggel egészül ki.

A december 21-én 20 órakor kezdődő műsorban néhány angol nyelvű karácsonyi dal is hallható lesz, illetve a két korábban megjelent lemezéről is idéz. A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Fantasztikus karácsonyi hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak  a közönségnek.

Jegyek itt: https://www.jegy.hu/program/gajer-balint-82591

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3713341303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása