Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Légy részese Edvin Marton karácsonyi koncertjének!

2017. november 22. - Antalfy Krisztina

A világhírű hegedűművész közvetlenül szenteste előtt dupla előadással kedveskedik a magyar rajongóknak december 23-án 15:00 és 19:00 órától a Budapest Kongresszusi Központban Ave Maria Symphonic Live címmel. Edvin Marton nagyszabású előadásának hangulata megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet a hegedűművész epikus világába, ahol igazi ünnepi varázslat várható.

edvin-marton-ave-maria-original-97786.jpg

"Szeretném megajándékozni a közönségem és rajongóim, egy életre szóló élménnyel. Öt éves korom óta hegedülök, tökéletesítem a hegedű játék művészetét, szeretném átadni adni a virtuozitást, az érzelmeimet és a szeretetemet" - mondta Edvin Marton.

21317611_1443427305694726_3636970018095817059_n.jpgA klasszikus zenére épülő show a legjobb zeneszerzőket idézi meg, mint például: Antonio Vivaldit, Niccoló Paganinit, Mozartot és nem utolsó sorban Edvin Marton saját kompozícióit is élvezhetjük. A  két felvonásos produkció nagy szimfonikus zenekarral,  és táncművészettel egészül ki. Az est különlegessége, hogy Edvin Marton 1699-es Antonio Stradivari felbecsülhetetlen értékű hegedűn játszik majd.

A világhírű hegedűművész közvetlenül szenteste előtt dupla előadással kedveskedik a magyar rajongóknak december 23-án 15:00 és 19:00 órától a Budapest Kongresszusi Központban.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Fantasztikus  hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak  a közönségnek.



Jegyek itt: https://www.jegy.hu/program/edvin-marton-ave-maria-80117#programInfoTabAnchor

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1013354385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása