Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Idén télen bemutatkozik a Kazar órakollekciója!

2017. december 06. - Antalfy Krisztina

A Kazar legelső órakollekciója azoknak szól, akik rajonganak a legfrissebb trendekért, és az órájuk nem csupán egy kiegészítő, hanem hangsúlyos szerepet kap mindennapi öltözködésükben. A kollekción belül a márka számos vonalat alakított ki, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a különböző egyéni stílusokhoz. A #WatchMyStyle hashtag a kollekció jelszava, hiszen az órák lehetővé teszik mindenki számára, hogy egy kiegészítőn keresztül fejezhessék ki stílusukat.
w-g-2.png

NŐI KOLLEKCIÓ

 #WatchMyGlam

A Glam vonal azoknak a hölgyeknek lett tervezve, akik szeretik elegáns kiegészítőkkel kihangsúlyozni szofisztikált stílusukat. Tökéletes kiegészítője lehet minden esti programnak, egy elegáns ruhával vagy egy extravagáns szettel ugyanolyan jól érvényesül az órák határozott stílusa.

 img_9946_c_1.jpg#WatchMyHygge

A minimalista és elegáns Hygge modellek a letisztult Skandináv stílust idézik. Az időtlen design stílusos színekkel, rozsdamentes acél fémcsatos pánttal párosul. A ruhatárhoz illesztve elsősorban oversize pulóverekkel, természetes színű és anyagú darabokkal érvényesül legjobban az órák stílusa.
img_10133.jpg

#WatchMyManifest

A stílusos Manifest fantázianevet viselő órák a statement, férfias darabokra emlékeztetnek, finom nőies stílusjegyekkel fűszerezve. A fényűző metál színek különböző árnyalatai tökéletes kiegészítőjévé teszik ezeket az órákat vagányabb bőr outfiteknek vagy éppen ellenkezőleg, a kontrasztos hatás kedvéért, kifinomult csipke ruháknak. A nagyméretű, feltűnő számlap erős személyiségre utal, míg az arany részletek az exkluzivitást hangsúlyozzák. A Manifest modellek dátumkijelzővel felszereltek, a beépített stopperóra pedig még ultrapraktikus eszközzé is teszi az órákat.
chh_449.jpg#WatchMyEssence

Az örökérvényű és klasszikus stílust képviseli az Essence vonal, mely a hétköznapi viselet fókuszában áll. Az órák bőr szíjjal készültek és több színben is elérhetők: rózsaszín, szürke, fekete és arany darabok közül választhatjuk ki a stílusunkhoz leginkább passzolót.

capture00555.png

#WatchMyMood

A klasszikusok örökké divatban maradnak. A Mood kollekció fekete számlappal és bőrszíjjal azoknak a hölgyeknek szól, akik a visszafogottabb, nőies stílust képviselik.
chh_277.jpg

#WatchMyRomance

Gyengédség és romantika jellemzi az ultranőies Romance vonal karóráit. A kevésbé feltűnő számlap és a három színben kapható bőrszíj a finom kiegészítők szerelmeseinek kedvencévé fog válni. 

img_10185.jpg

 

FÉRFI KOLLEKCIÓ

 #WatchMyMatch

A Kazar órakollekciójának megtervezésekor természetesen nem csak a hölgyekre gondoltunk. Egy jól kiválasztott, divatos óra az outfitek alapját képezi. A Match vonal stílusos minimalizmusa szuper férfias darabokon jelenik meg. Az órák továbbá praktikus dátumkijelzővel és stopperórával is el vannak látva.

capture00084.jpg#WatchMyForce

A Force modellek jelszava sportos elegancia. A sötét számlap és a fémcsat 100%-ban férfias külsőt kölcsönöz az óráknak. Napszaktól és alkalomtól függetlenül ezek az órák tökéletes kiegészítők.
capture00084.jpg

 

A Kazar órakollekciójának minden darabja rozsdamentes acélból készült, a számlapot pedig speciális üveg védi a rongálódástól. A kiegészítők olasz borjúbőr óraszíjjal kaphatók, és a japán Miyota and Seiko óraszerkezetnek köszönhetően 50- illetve 100 méterig vízállóak.

A kollekció már elérhető az üzletekben:
Budapest, Váci utca 28. - Allee Bevásárlóközpont, földszint

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9613450273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása