Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Te melyik #Colorista vagy?

2017. március 26. - Antalfy Krisztina

Lépd át a határokat, mutasd meg igazi színed!

Sosem voltam egy túl bátor, kísérletezgető alkat, legalább is ami a hajamat illeti. Az élénk színű hajtincseket  pedig el sem tudtam volna képzelni az amúgy is természetes szőke hajamon. Aztán meghívást kaptam a L'Oréal legújabb sajtóeseményére, ahol minden félelmem elszállt, és ha csak kis időre is, de visszacsöppentem tinédzser éveimbe, amikor egy jó kis buli előtt azért nálam is megszaladt a csillámpor.

fotorcreated_412.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot! 

Babalépésekkel bár, de elkezdtem elfogadni önmagam. Rájöttem, hogy nem kell ahhoz naponta fél órákat a szoliban feküdni, vagy kiszőkíteni az amúgy is szőke hajamat, hogy nőnek érezzem magam. Sosem voltam egy irigy ember, de talán most érzem először azt, hogy én sem vagyok rosszabb helyzetben a másiknál. Ennek eredményeként pedig szép lassan csökkenni kezdett bennem az az undok szorongás. Nyilván lesz még olyan, amikor bármit is teszek, a sors így is, úgy is igazságtalan lesz, de az életem az én felelősségem, hisz nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.

fotorcreated_405.jpgKép1/2/3/4

Tovább

A szerelem Budapesten az egyik legizgalmasabb főétel

A BARAKA Budapest egyik legizgalmasabb, a kifinomult gasztronómia iránt szinte elsőként nyitó fine dining étterme, amelyet a Michelin Guide is előszeretettel ajánl évről évre. A most debütáló, a város képét erősítő, egy új Budapest image-filmnek is beillő kisfilmben megelevenedik mindaz, amibe egykoron Leora és David, a tulajdonos házaspár beleszeretett: Budapest, az örök inspiráló forrás, a mindig pezsgő, sosem szunnyadó metropolisz. Ez a videó egy megnyerő szerelem a város, egymás és a gasztronómia iránt. 

baraka_budapest.jpg

Tovább

Így készíthetsz saját bútort magadnak!

Az idén szintet lép a PPG Trilak – Kreatív Műhely: mostantól a Technika#1-gyel szoros együttműködésben zajlanak a Héra, Lazurán és Trinát festékeket gyártó és forgalmazó vállalat workshopjai, amelyekre bárki jelentkezhet. A közös műhelymunka során ebben az évben a felületkezelés mellett a dizájnbútor-készítés is szerepet kap, a workshopoknak pedig természetesen a Technika#1 műhelye ad otthont.

trilak_k2.jpg

Tovább

10 mesés cseresznyefa Japánból

Ezért imádom a tavaszt!

Bár februári születésű vagyok, szinte tűkön ülök hó végén, hogy véget érjen a tél, és beköszöntsön a várva várt tavasz. Számtalan oka van, amiért szeretem ezt az évszakot, de az első helyen a cseresznyefák virágba borulása áll. Bár idén sem jutottam el Japánba a sakura ünnepségre, így hát addig is elhoztam néhány gyönyörű Pinterest fotót a cseresznyevirágzásról.

10 mesés cseresznyefa virágzása

Tovább

Nincs nálad pénz? Fizess Verssel!

Egy vers a mai napig feltöltődést, iránymutatást, vagy akár kikapcsolódást nyújthat, főképp akkor, ha egy finom kávé társaságában olvassuk, vagy éppen írjuk. 2017. március 21-én kedden, a Költészet Világnapján a Julius Meinl jóvoltából, egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik, így a vendégek kávéjukat egy verssel vagy akár egy idézettel "fizethetik ki" a kampányhoz csatlakozott éttermekben és kávézókban.
fizess_verssel_2.jpg

Tovább

Világpremier: megérkezett a KFC reggelije

A világon elsőként Magyarországon vezeti be minden éttermében reggeli menüjét a KFC. A friss alapanyagokból készített kínálatban szendvicsek, édességek és különböző kávétípusok találhatók, amelyeket az étteremlánc hazai szakemberei álmodtak meg.
kfc_reggeli_lifestyle_1.JPG

Tovább

Formás alak, feszes arcbőr maximális hatékonysággal

Az esztétikai kezelések jövőjét a legjobban bevált módszerek továbbfejlesztése mellett a különféle hatékony technológiák ötvözése jelenti. A jövő pedig már el is érkezett a Maximus TriLipo kezelések formájában, melyek a nem invazív alakformálás és bőrfeszesítés legfejlettebb megoldását képviselik! A kezelőfej három vagy több elektródája fókuszált rádiófrekvencia energiáját közvetíti a bőr mélyebb rétegeibe és eközben izomaktivitással kombinálja a kezelést.

1603.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása