Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // Maybelline The 24 karat nudes szemfesték paletta

2017. július 02. - Antalfy Krisztina

Aki követi a blogot, már biztos találkozott itt az oldalamon a Maybelline termékeivel, szeretem őket, legyen szó spirálról, szájfényről, vagy egy szép palettáról. Legutóbb a Maybelline The 24 karat nudes szemfesték palettája érkezett meg hozzám, amire nagyon vártam, ugyanis már találkoztam vele külföldi bloggereknél. A szemhéjfesték paletta 12 magas pigmentáltságú árnyalata már első ránézése nagyon megtetszett, így kíváncsian vágtam bele a tesztelésbe.

photocat_79.jpg

Tovább

Újabb világmárka nyílt az Andrássy úton

Az Andrássy úton nyitotta meg új üzletét a Max&Co. A rendezvényen az olasz divat iránt rajongó hírességek is megjelentek: Borbély Alexandra, Epres Panni, Osvárt Andrea és Rúzsa Magdi a márka legújabb kollekciójának egy-egy darabját viselte az ünnepélyes megnyitón.

max_co_8_1.jpg

Tovább

​BARBARA – A selyembe zárt könnyed elegancia

100% selyem...limitált széria

Ahogy végig siklik a bőrödön, mintha a nyári szellő hűvös csókja érintene meg. Máskor, a záportól lehűlt éjszakában védőn betakar és felmelegít finoman. Titkon örök szerelmet fogadtál neki. Ezt a nemes anyagot nem lehet elfogódottság nélkül kezelni. Uralkodók kedvelt anyaga, amelyekből a legszebb ruhák készültek egykor. Ma a kutatásoknak köszönhetően már a gyógyításban is szerepet kapott, így bizton állíthatjuk, hogy a selyem nagyszerűsége, finomsága és a bőrhöz való kedvező viszonya az egyik legkedveltebb anyaggá emelte.

lazlo_barbara_kollekcio_8.jpg

Tovább

TESZT // Blistex ajkakápolók

A szép ajkak nálam az ajakápolásnál kezdődnek. Számtalan terméket próbáltam már, de csak ritkán vált be úgy igazán valami. Sajnos elég szárazak az ajkaim – télen is, nyáron is – így gyakorlatilag állandóan kennem kell a számat valami finom hidratáló ajakbalzsammal. Ezért is örültem meg, amikor tesztelésre kaptam a Blistex 3 új ajakápolóját.
img_20170628_143845.jpg

Tovább

"Szomorkás" dalok, melyektől boldogabb leszel

Ezek a zenék kellemesebbé varázsolják a munkába járást

Az olyan melankolikus szövegű, szomorkás dalok, mint a “Sorry” Justin Biebertől, a “The Winner Takes it All” az Abbától vagy a “Mr Brightside” a The Killerstől valójában kiválóan indítják a napot, és olyan kellemes hangulatba ringatnak minket, ami még két óra múltán is hatással van ránk.

scienceofsound.gif

Tovább
süti beállítások módosítása