Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Mini Countryman: A vidéki srác kiszabadult a városi dzsungelbe

2017. július 20. - Antalfy Krisztina

 Mini Countryman Cooper S E Plug-in Hybrid // Női szemmel

Óriási öröm ért a hétvégén minket! Elsőként teszteltük Magyarországon a Mini legújabb modelljét, a Countryman Cooper S-E Plug In Hybrid töltésű szépségét, és bevallom új szerelem született részemről. Mindig is tetszettek a Minik, igazi csajos, belevaló, vagány városi kisautónak tartottam őket. Igaz, emlékeimben úgy élt még ez az autó, mint egy 2 ajtós, picike, kisméretű modell, amivel Mr. Bean is mindig közlekedett. Közben teltek-múltak az évek, az angol márkát megvette a BMW, és igazi, prémium terméket varázsolt belőle. A Mini modellpalettája kibővült az elmúlt években, mindemellett igencsak friss és modern autók kerülnek ki a gyártó kezei közül. Immár a 3 és 5 ajtós Cooper mellett megtalálható a kínálatban a Cabrio, a különleges kétoldali hátsó ajtós Clubman és a terepjárós kivitelű Countryman is.

photocat_102.jpg

Tovább

Gigi Hadid elárulta a tökéletes nyár titkát

Kíváncsi vagy hogyan hozhatod ki a maximumot a nyár minden percéből? Mutatjuk a Reebok nagykövetének, Gigi Hadidnak legtutibb tippjeit! A méltán világhírű szupermodell, Gigi Hadid számára már évek óta szinte teljesen ismeretlen a nyári pihenés fogalma. A sok utazás és munka mellett a modell nagyon kevés időt tud saját magára szakítani, éppen ezért igyekszik a mindig a lehető legjobban kihasználni ezeket a pillanatokat.

gigi-hadid-reebok-classic-campaign-new-york-july-2017-003.jpg

Tovább

Tolvai Reni is szerelmes az Answear-be

Reni rákattant az online rendelésre

Sokan várták már, hogy Tolvai Reni legújabb számát meghallgathassák és még többen a videoklipet, ami végre elkészült. Erről beszélgettünk Renivel és még sok mindenről.  A híres Andrássy úti Művész Kávéházba öt percenként érkeznek a turista csoportok, csodálkoztam, hogy éppen ide beszéltük meg a találkozót Renivel. Kedvesen mosolygott, amikor megérkezett és már rendelte is a speciális kávéját, szinte már régi ismerősként fogadták a pincérek a kávézóban.
reni_3_answear.jpg

Tovább

F&F Must-Have darabok a forró nyári napokra

A szekrényem ajtaját szinte már be sem tudom csukni, mégis állandóan újabb és újabb szépségre vágyom, ha tehetném minden hónapban beszereznék néhány különleges ruhát, amihez persze kell egy hozzá illő táska és persze egy pár új szandál is. Ennek ellenére rohanós reggeleken gyakran mégis tétlenül állok a gardróbom előtt, mert nem tudok mit felvenni. Anyukám persze ilyenkor mindig azt mondja: nem kell a sok, elég csupán egy-két új alapdarab, melyekkel aztán pillanatok alatt megújíthatjuk meglévő összeállításunkat. És milyen igaza van! 

18882271_10155371377139347_8974279455567913055_n.jpg

Tovább

Kényeztesd már végre elhanyagolt Önmagad!

SpaRitual a Margitszigeten

Hallottál már a lábrituáléról? Na és voltál már a SpaRitual kézrituáléján? Ha mindkét kérdésre nemmel válaszoltál, akkor most jól figyelj! A Danubius Health Spa Resort Margitsziget egy igen kényeztető és exkluzív SpaRitual kezelést kínál a szépülni vágyó vendégek számára. A holisztikus szemlélet jegyében különleges vegán hatóanyagok és relaxáló masszázstechnika egyedi kombinációjával egyszerre kényeztetik a testet és a lelket, miközben intenzíven ápolják a bőrt. Ugye jól hangzik?

pedicure_1.jpg

Tovább

Begurult az új Volkswagen Arteon

Azon szerencsés helyzetben vagyok, hogy a szép ruhák és a szépségápolási újdonságok mellett egy ideje a legújabb autókat is letesztelhetem a párommal, és így saját szemszögből is leírhatom véleményemet ezekről a négykerekű szépségekről. Így nem csoda, hogy óriási izgalommal vettem részt a a Volkswagen sajtótájékoztatóján is, ahol először mutatták be a márka legújabb prémium modelljét, az Arteont. 

the_new_volkswagen_arteon_6931.jpg

Tovább

Így lehet gluténmentesen finomat reggelizni

Kóstolóval egybekötött sajtótájékoztatón mutatta be Hadarik Rita legújabb fejlesztését – a tejmentes zabkása reggeliző termékcsaládot. Az eseménynek a BOOOK Kiadó adott otthont, amely égisze alatt megjelent Rita „Glutén nélkül” című receptkönyve. Széplaki Péter kiadóvezető a könyv kulisszatitkairól mesélt, Hajdú Klára jazz-énekesnő a gluténmentes életmódhoz köthető személyes tapasztalatait osztotta meg, míg Pólus Enikő mentálhigiénés szakember a gluténmentes diéta lélektani hátteréről mondott érdekességeket.

hadarikrita_sajtotaj1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása