Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. augusztus 11. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

Megfigyelted már, hogy a legkedvesebb emlékeid leggyakrabban a spontán pillanatokból születnek? Amikor hirtelen ötlettől vezérelve elugrassz a barátnőddel moziba, vagy kutyasétáltatás során találkozol egy helyes pasival, vagy teltház miatt kedvenc éttermed helyett benézel egy eddig számodra ismeretlen kifőzdébe, és rábukkansz a tökéletes helyre, ahol épp olyan íze van a krumplifőzeléknek, mint a nagymamádénak volt? Talán néha lelassíthatnánk, és a tudatosan megtervezett napokat felboríthatnánk olykor-olykor egy kis spontaneitással.    

collage_photocat_14.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Rossmann divatshow a Lupa-tó strandján

Ismerd meg Te is a Balaton Kollekció táskáit és törölközőit!

Reggel kicsit eltévedtem, de végül én is időben odaértem a Rossmann buszjáratához, ami több blogger társammal együtt elvitt a Lupa-tó gyönyörűen kiépített strandjára, ahol egy látványos divatbemutatót rendezett számunkra a Rossmann. A külön erre az eseményre kialakított színpadon a Balaton Kollekció strandtörölközői és táskái inspirálta szetteket csodálhattuk meg. A bemutatóval a szervezők remek nyári inspirációt szerettek volna adni a trendi, könnyed és szexi strandszettekhez, hisz a nyár még javában tombol.  

rossmann_lupa_2017_08_08_057_web.jpg

Tovább

Mosási tippek nem csak profiknak

A folt idén nyáron sem divat 

Ahogy egyre javul az idő, mi is egyre szívesebben bújunk színesebb, világosabb holmikba, így a nyári ruhadarabok is előkerülnek téli rejtekhelyeikről. A lenge ruhák, fehér shortok azonban korántsem problémanetesek, ha folteltávolításról van szó, de egy kis odafigyeléssel még hosszú évekig élvezhetjük kedvenc darabjainkat.
untitled_collage_21.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

ISADORA AUTUMN LEGENDS // TESZT

IsaDora make up collection 2017

Ezt a meleget már képtelen vagyok elviselni, úgy tűnik az én szervezetem maximum 30 fokra van kalibrálva. Így nem csoda, hogy nagyon megörültem az első őszi smink kollekciónak, az Isadora Autumn Legends névre keresztelt szépségeknek. Mivel az ősz az egyik kedvenc évszakom – főleg ilyen forró napok után – úgy gondoltam nem várok szeptemberig, hogy neked is megmutassam ezeket a gyönyörű őszi színeket és a lehulló faleveleket idéző árnyalatokat.

20687932_1407781342610474_9106799314406998016_n_1.jpg

Tovább

WOMEN’SECRET 2017 ŐSZ

Autumn/Winter 17

Bár még nagyban zajlik a nyár, az üzletekbe augusztus közepén megérkezik a Women’secret 2017-es őszi kollekciója. Ebben a szezonban a világmárka még inkább a felnőtt női célcsoportjának kedvez az olyan kifinomult ruhadarabokkal, amelyek kihangsúlyozzák a legszexibb oldalunkat. 
lookbook_aw17_crop_4_1350x900.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása