Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Októberi AVON újdonságok // Blogger DAY beszámoló

2017. szeptember 17. - Antalfy Krisztina

Szeretem az őszt, és szeretem a Balatont is, de sosem gondoltam volna, hogy a kettő együtt ilyen jól megfér majd egy jó hangulatú blogger találkozón. Két hete ugyanis egy igazán csajos napot tölthettem Köveskálon az Avon magyarországi csapatának köszönhetően.

untitled_collage_92.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Hajnalban ébredtem, még a mindig éber kutyám is lábakkal égnek meredve horpasztott, a család többi tagjáról már nem is beszélve. Esett, és én még köntösben is fáztam, ahogy kiléptem a verandára, sajnos véglegesen véget ért a nyár, totálisan ősz vesz körül.  Bár talán annyira nem bánom, nincs már az az elviselhetetlen 40 fok, de ezt a nyirkos, esős időt sem szeretem. Mégis valami semmihez sem hasonlítható, borzongatóan jó érzés kerített hatalmába, ahogy reggeli kávémmal a kezemben álltam ott a sáros lábtörlőn, talán nem ez a legszebb évszak az évben, én mégis jól érzem benne magam.

untitled_collage_61.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Ismerd meg a svéd életstílust! // LAGOM

Lendületes, rohanós hétköznapokon oly nehéz néha megállnunk, és rálelnünk saját harmonikus, és kiegyensúlyozott világunkra. Azonban van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a pár betű összetett jelentést hordoz: egy egész életstílust foglal magában. Ez a kellemes egyensúly érzése, melyet most te is könnyedén megtapasztalhatsz. 

untitled_collage_55.jpg

Tovább

Koffein kényeztetés a bőrnek // TESZT

Kávés kozmetikumok a mindennapokra

Számtalan dologról képes vagyok lemondani, egyetlen dologról azonban képtelen lennék, az pedig a kávé. Talán épp ennek a nagy kávé imádatom révén találtam rá a Blue Bird Roastery-re. A termékpaletta egyelőre egy tusfürdőből és egy arclemosóból áll, de állítólag a kínálat jócskán bővülni fog a közeljövőben.

photocat_122.jpg

Tovább

OVERSIZE PULCSI 3 MÓDON // OUTFIT

Pulcsit ruhaként viselni menő

Az ősz a változatosság évszaka, s csak rajtunk múlik, hogy mennyire tesszük változatossá az őszi gardróbunkat. Bár szeretem a nyarat is, a hűvösebb napok beköszöntével azért örömmel csinálok helyet az új ruhadaraboknak. Persze idén is akadt szép számmal olyan ruha darab, amitől gondolkodás nélkül megváltam, de egy valamit sosem tudnék kiszelektálni, és az a hosszított fazonú pulóver, vagy pulcsi ruha.

21479725_170584656846231_3059066082636595200_n.jpg

Tovább

ŐSZI KULCSDARABOK AZ F&F-TŐL

A napokban beugrottam az otthonomhoz közeli Tescoba néhány alap élelmiszer miatt, de természetesen nem mehettem el szó nélkül az F&F új őszi-téli kollekciója mellett sem. A finom, puha anyagokat és kellemes színeket látva ismét rájöttem, hogy már nagyon várom a hűvösebb őszi napok beköszöntét, amikor végre beszerezhetek néhány gyönyörű újdonságot a gardróbomba. 

1bbd325c-b19e-47ab-bed5-a0ae18929741.jpg

Tovább

Ma indul az Intimissimi új kampánya

Weisz Fanni az #insideandout magyarországi nagykövete

Az Intimissimi új, #insideandout kampánya világszerte ma indul, mellyel a márka az inspiráló, különböző területeken sikeres nőkre összpontosít; Irina Shaykra, Ana Ivanovic-ra, Ella Mills-re és Dakota Johnsonra, és itthon most már a gyönyörű Weisz Fannira. A rendhagyó kampány szellemiségének hazai képviselője Weisz Fanni, az Intimissimi új, magyarországi nagykövete.

1_5_2.jpg

Tovább

Még trendibb a megújult Lexus CT

Az értékesítéseit Magyarországon is elképesztő ütemben növelő, a világ vezető prémium hibrid autógyártójaként ismert Lexus belépő modellje, a piacon egyedülálló módon kizárólag környezetbarát hibrid hajtással elérhető CT még trendibb külsőt és belsőt kapott. A japán prémium autómárka egyik legkelendőbb modelljeként a CT-t 2011 óta világszerte több mint 300.000 vásárló választotta. A megújuló modell leglátványosabb jellemzői az újratervezett, modernebb orrkialakítás és új könnyűfém keréktárcsák, az új belső színválaszték és nagyobb Lexus navigációs rendszer kijelző, míga CT 200h F SPORT változat további egyedi dizájnelemeket kapott. Mindezen felül a immáron a teljes modellcsaládhoz elérhető az aktív biztonsági és vezetősegítő rendszereket tartalmazó Lexus Safety System + csomag is.
800_lexusct200hjhloc05.jpg

Tovább

Íme az újjászületett terepjáró-legenda

Elképesztő minőségű, gyakorlatilag elnyűhetetlenül strapabíró és a végletekig megbízható – általában ha egy terepjárót illetnek ezekkel a jelzőkkel a legtöbb hozzáértő egyetlen legendás autóra asszociál, ám ha még azt is hozzáteszik, hogy immár 1951 óta szinte mindenki szenvedélyes off-roader azonnal rávágja: a Toyota Land Cruiser! 65 évnyi off-road hagyománnyal a háta mögött a Land Cruiser továbbra is egyedinek számít saját szegmensében, hiszen a kimagasló minőség, a strapabírás és a megbízhatóság páratlan kombinációjához lenyűgöző terepképesség és minden eddiginél magasabb szintű luxus, kényelem és presztízs társul. A modell legújabb generációját a Frankfurti Autószalonon leplezték le.
800_land-cruiser-2017-05.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása