Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Insta-pillanatok az életemből // JANUÁR

2018. február 09. - Antalfy Krisztina

Minden, amit szerettem benne...

Az év első hónapja valahogy nekem mindig olyan, mint egy undok hétfő egy kellemes, hosszú hétvége után. Nem tartozik a kedvenceim közé a fagyos hajnalok, a rövid nappalok és a pocsék időjárás miatt, de szerencsére Kedves születésnapja, és a remek januári programoknak köszönhetően sokkal könnyebb átvészelni a nehezebb pillanatokat. És addig is, amíg nem jön el a valódi tavasz - amire már úgy vágyom - jöjjön egy szösszenetnyi összefoglaló az év első hónapjáról, ami szép volt, jó volt, de végre elmúlt! 

photocat_140.jpgKép1/2/3/4

♥  Egy álom vált valóra, amikor lehetőséget kaptunk rá, hogy kipróbáljuk az új Volvo XC60-as modellt. Minden percét imádtuk!
10_3.jpgBár távol még a tavasz, a Miss Sporty magyarországi csapata meglepett néhány tavaszi újdonsággal. A termékekről itt olvashatsz bővebben!

9_4.jpg

♥ A Henkel Magyarország csapatának köszönhetően képzeletben elutazhattunk Hawaii egyik legszebb tengerpartjára és belekóstolhattunk a vegán életformába, miközben közelebbről is megismerkedhettünk a Fa Island Vibes termékcsaláddal. Bővebben itt olvashatsz az újdonságokról!
8_4.jpg
Egy remek hangulatú sajtótájékoztató keretein belül közelebbről is megismerkedhettem a C&A új, #WearTheChange kollekciójával, melyről itt olvashatsz!

4_5.jpg

Bár nem váltam gasztro bloggerré, azért mindig nagyra értékelem azokat a sajtóeseményeket, ahol ilyen finom falaktokat kóstolhatok. Bővebben itt olvashatsz a fincsi Aranyfalatokról!  

3_5.jpg

A hosszú és fárasztó hét végén felugrottunk a hegyekbe, mert kellett egy kis pihenés mindenkinek, és mert vágytunk a hóra, amit a városban nem igazán lehet élvezni... 

26872804_943449419152507_464159915997396992_n.jpg

Hétfőn ismét hajnalban indult a hetem, de ilyenkor legalább alig vannak a városban, csak néhány kósza  turista, akiket nem zavar, hogy én is úton-útfélen fotózom a várost... 

5_7.jpg

Engem is utolért a januári leárazási láz, és beszereztem pár szépséget. A legbüszkébb a Zara cipőre vagyok, amire már úgy egy éve fájt a fogam... :)
2_8.jpg
Újabb hajnali ébredés, gyors kávé, rohanás, és egy újabb elkapott reggeli pillanat a városról...
6_4.jpg

Bár még javában tombol a tél, a virágboltok már tele vannak a szebbnél-szebb, álomszép, tavaszias virágcsokrokkal. Persze ezeket is imádom megörökíteni...

7_5.jpg

♥ Neked hogy telt a Január? ♥ 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5513648588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása