Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Answear tavaszi-nyári kollekció

2018. április 23. - Antalfy Krisztina

Csíkos nyarunk lesz!

Az Answear új nyári kollekciója a Stripes Vibes fantázia nevet kapta. A Vibráló csíkok inspirálta divatkollekció igazi vakációs hangulatba hoz mindenkit, aki viseli. A kollekció a francia riviéra elegáns stílusát és a mediterrán strandok báját idézi.

stripes_vibes.jpg

A színek, amelyekről a nyaralásainkkor látott vakítóan világos házak és utcák jutnak az eszünkbe; a fehér, a kék, a gránát, az élénk vörös és a napfény színe – a világos sárga a Stripes Vibes kollekció alapjai. Ezek a különleges színek a kollekció csík motívumával együtt a 2018-as tavaszi-nyári szezon egyik legerősebb trendjévé váltak.
answear.jpg

Visszatért az ötvenes évek nőies szabásvonala a ruhákon. Az overallok és a ruhák kaptak egy kis nyolcvanas évekből ismert őrületet is. A szabadon hagyott vállak idén kötelező elemei a ruháknak, de a nyitott hátú, lenge ruhák és a magas derekú nadrágok is a múltból tértek vissza, hogy újra hódító útra induljanak a divat világában.
31150275_581355405577437_7977179712482967552_n.jpg

Ebben a stílusban szoknyák, felsőrészek, blúzok és fürdőruhák egyaránt készültek. A sima szövetek, hímzések, övek és izgalmas színek keveréke tökéletes megoldás azoknak a nőknek, akik bátran vállalják fel a nőiességüket és merészen játszanak a divattal.

További információ:
www.answear.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6413856622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása