Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Trendi darabok, amikkel érdemes belevágni a nyárba

2018. május 08. - Antalfy Krisztina

Merj végre kívánatos lenni!

Hajlamosak vagyunk egy bizonyos idő, vagy éppen kor fölött megfeledkezni arról, hogy nők vagyunk, szép lassan elhagyjuk magunkat, nem veszünk tudomást saját szépségünkről, vonzerőnkről, belefáradunk, hogy minden nap kisminkelt arccal induljunk el otthonról és végül egykor szebb napokat is megélt, kedvenc ruháink a gardróbunk mélyére süllyednek. De mi lenne, ha a sok önvád helyett inkább rendbe tennénk magunkat ott fejben, és tennénk újra önmagunkért? Hidd el, már egy szép frizura, vagy egy új ruha is képes csodákat művelni a lelkünkkel.

fotojet_37.jpg

Ki mondta, hogy csak 20 évesen hódíthatjuk meg a világot, hogy csak fiatalon lehetünk szépek, vonzók, vagy uram bocsá, szexisek? Hát naná, hogy senki! De tény, ha nem is teszünk érte semmit, sőt meg sem próbáljuk, akkor magától biztos nem jön el a boldogság.

Vállaljunk felelősséget és tegyünk végre valami jót önmagunkért!

giphy_102.gif

A fő, hogy nem szabad bezárkózni, beletörődni, merjünk bátrak lenni és nyitni a világra, új lehetőségeket, új utakat találni. Ehhez pedig először talán elég már egy apró változás, esetleg egy új ruhadarab, amiben jól érezzük magunkat, amiben a tükörképünket elnézve újra vonzónak látjuk önmagunkat.

swimwear_darlene_white_2.jpg

Felejtsük el az önkritikát, fókuszáljunk az erősségeinkre!

Tudom én is, a szokás nagy úr, hisz biztonságot, komfortérzetet ad, de ki akar élete végéig szürke, vagy fekete, bő ruhákba bújva leélni az életét? Én sem vagyok egy modell alkat, de imádok néha kilépni a komfortzónámból és kihívóbb, nőiesebb darabokba bújni. Van pl. egy webáruház, Manzara.hu, ahonnan mindig szívesen rendelek egy-egy új szépséget, legyen szó nyár esti sétákról a Balaton partján, hétvégi sütögetésről a barátokkal, vagy egy tengerparti nyaralásról, melynek elengedhetetlen kelléke a bikini, itt tuti megtalálom azt amire vágyom.

beach_dress_vicki_white_1.jpg

Bikiniről jut eszembe, nyakunkon a strandszezon, nekem pedig se bikinim, se fürdőruhám nincs még, szóval azt hiszem szétnézek a Manzara bikini és fürdőruha kínálata között is. :)

Csekkold le te is, szerintem szuper kis darabok vannak az webshop kínálatában! 

További nyári darabok:
Manzara.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5813899438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása