Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Indítsd az esküvő szezont a Rossettivel!

2018. május 15. - Antalfy Krisztina

Kétségtelenül beindult a szezon, könnyen lehet, hogy hamarosan Te is meghívást kapsz majd egy esküvőre, de az is lehet, hogy éppen most állsz a boldogító igen kimondása előtt. Ajándékötletre lenne szükséged, feldobnád a lánybúcsút vagy csak a tökéletes kiegészítőt keresed a Nagy Napra? Aggodalomra semmi ok, nálunk mindet megtalálod!
unnamed_17.jpg

Nagy divatja van most a hajfonásnak és a lazább kontyoknak. Ha szeretnéd különlegesebbé tenni frizurádat, strasszos és gyöngyös hajdísszel vagy kontydísszel, esetleg néhány apró csattal megteheted.

my_ideal_weekend_is_spent_with_a_cup_of_coffee_and_a_good_book_2.png

Kiegészítőink ajándéknak is tökéletesek! Lepd meg barátnődet egy különlegesebb, a Nagy Gatsby stílusát idéző hajdísszel, vagy tedd emlékezetessé a leendő ara utolsó bulizós estéjét egy virágos koszorúval. Az ajándéknak szánt kiegészítőkhöz és ékszerekhez díszdobozokat és csinos tasakokat is találsz webáruházunkban.

Ragyogj a nagy napon!

Természetesen a Rossetti Bizsu oldalán a hozzá illő ékszereket is megtalálod: fülbevalók, nyakláncok, összeillő szettek minden stílushoz és ruhához! A tökéletes összeállítás megtervezése még sosem volt ilyen egyszerű!

Nézz körül itt:
www. rossettibizsu.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr513954348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása