Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fergeteges koncertshowra készül Radics Gigi!

2018. május 30. - Antalfy Krisztina

Élete talán egyik legmonumentálisabb koncertjére készül a gyönyörű énekesnő, aki Budapest legnagyobb koncerthelyszínén, a Papp László Budapest Sportarénában mutatkozik be egy látványos koncertshow keretén belül, amelyet a neves Jászai Mari-díjas színházi rendező, Böhm György állít színpadra. Radics Gigi koncertje 2018. november 10-én kerül megrendezésre, ne maradjatok le róla!

some_sun_andvitamin_sea_9.png

Az elmúlt évek itthoni és külföldi teltházas koncertjei után idén először önálló nagyszabású látványos koncertshowjára készül Radics Gigi november 10-én 19:00 órakor a PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN.

Nem tudok nem elfogultan nyilatkozni róla, hisz különleges, tiszta hangja, kisugárzása nemcsak az itthoni és külföldi rajongóit, de még a világhírű Quincy Jonest is elvarázsolta. 

„Radics Gigi a világ 5 legjobb énekesnője közé tartozik!” – nyilatkozta Quincy Jones őszintén! Gigi, fiatal kora ellenére, már sokszoros arany és platinalemezes előadó, valamint számos díj és elismerés tulajdonosa,2018-ban ismét, a magyar X-faktor egyetlen női mentora!

A koncertshown élvezhetjük először Gigi vadonatúj dalait, a régi jól ismert dallamok pedig új köntösben, új hangszerelésben kúsznak be a produkcióba. Grandiózus, egyedi vizául és fénytechnika jelenik meg a színpadon, melyek képesek pompásan beleolvadni, ráhangolódni a koncert látvány világára. A nagyszabású show rendezője a méltán híres Bőhm György lesz, akinek nevéhez számos szuperprodukció fűződik. A show látványtervezője Madarász János „MADÁR” aki a mindenkori Ákos produkciók és számos hazai sikeres musical vizuál és fény kreátora.

Gigi páratlan, egyedi készítésű ruhái is pontosan illenek majd az est igényes, bulis hangulatához, kiemelve a sztár szépségét, fiatalságát és egyedi stílusát. A koncerten meglepetésvendégek lesznek, továbbá profi zenekar és nemzetközi szintű tánckar színesíti a show-t. Betekintést nyerhetünk Gigi amerikai tartózkodása alatt gyűjtött tapasztalataiba, munkáiba. 

Koncert a Show-ban vagy Show a Koncertben? Döntse el ÖN!

Jegyek itt:
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/radics-gigi-koncertshow-budapest-papp-laszlo-sportarena-494608/event.html

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2714019092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása