Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Calzedonia, Intimissimi és Tezenis ősz-tél 2018.

2018. június 21. - Antalfy Krisztina

ŐSZ-TÉL 2018/2019 TRENDEK

Három világhírű márka, egy bemutató, melynek során közelebbről is megismerkedhettünk a Calzedonia, Intimissimi és Tezenis őszi-téli szépségeivel. A Calzedonia 2018/2019 őszi-téli kollekciója számtalan olyan darabot vonultat fel, amik a legújabb kifutós trendekre reagálnak. Geometrikus vonalak, mint például a tyúklábminta, pöttyök, rombusz motívumok, valamint harisnyák és zoknik is színesítik a kollekciót, mely összességében maszkulin, mégis sikkes és szofisztikált hatást kelt.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart.png

CALZEDONIA

A márka látványos anyagokkal dobta fel az idei kollekcióját, amik a nyolcvanas évekbe repítenek vissza minket. Az feltűnő csíkok, vibráló árnyalatok és a retro hangulat igéző elegye olyan nőket céloz meg, akik lehengerlő személyiséggel és stílussal rendelkeznek. Természetesen idén sem hiányozhatnak a menő necc harisnyák - amik rengeteg méretben, stílusban és fazonban kaphatóak – a kollekcióból. A márka egy modern csavarral újraértelmezte ezeket az alapdarabokat, méghozzá úgy, hogy egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhatnak. Az új kollekcióban a márka erősségének számító harisnyák tüllbe és selyembe öltöznek és ezeknek az érzéki és romantikus verzióknak egyetlen divatdiktátor sem tud majd nemet mondani. A különleges minták tökéletes összhangban állnak az átlátszó, áttört anyagokkal, így egy új szintre emelik a harisnya viselését.

calzedonia_press_day_5.jpg

A kollekcióban igazán télies darabok is helyet kaptak: a térd fölé érő és vastag zoknik tökéletesen kiegészítik az igényeket, mégsem unalmasak, hiszen tüllel, bársony masnikkal és gyöngyökkel díszített verziókat is találunk közöttük.

Ebben az évben újra elstartol a Calzedonia SPECIAL EDITION vonala, ami a legkülönlegesebb és legkeresettebb darabokat sorakoztatja fel. Hat új harisnya és néhány exkluzív zokni is helyet kap az egyedi kollekcióban, ami gyöngyökkel, tüllel, pöttyökkel, csillagokkal és csillámos anyagokkal dobja fel viselője megjelenését.

calzedonia_press_day_127.jpg

INTIMISSIMI

Egy kollekció az érzéki, romantikus nőnek, aki élete kalandjára indul egy egzotikus világba, egy varázslatos erdőbe. Az Intimissimi őszi/téli kollekciója egy modern tündérmese, ami felöleli a legfrissebb szezonális trendeket, és egy rendkívül széles palettán, jellegzetes és karizmatikus termékekben tárja azt elénk.

Ősz

FRIDA KAHLO – A kollekció ezen vonalát az olyan erős és bátor nők ihlették, mint Frida Kahlo. A darabok egy olyan nő ruhatárát festik le, aki szereti a világos, élénk színeket, egzotikus mintákat és virágos anyagokat. Frida világa, festményei és a mexikói tájak egy olyan színpalettát hívnak életre, mely az intenzív zöldet kombinálja a kék és a fuschia árnyalataival, még a csipkéken is.

calzedonia_press_day_4.jpg

WESTERN RODEO – A kollekció egy másik vonalát a rodeózás világa ihlette. Ez a stílus egyszerre van jelen az utcákon és a kifutókon is. A western inspirálta virágos és paisley minta kelti életre az egyes darabokat, a kétrétegű csipkével és a csillag alakú applikációval, melynek egy rózsa is díszíti a közepét. Színvilága a karakteres farmerkéktől a klasszikus fehérig és feketéig terjed.

Tél

WINTER BOUQUET – A virágok az erdőben nyílnak, élénk színeik élesen határolódnak el a sötétebb éjszakai árnyalatoktól. Ez a gondolatmenet határozza meg ezt a kollekciót, ahol a virágos motívumok is bátran ütnek el a mélyebb árnyalatú alapoktól. Kulcsszerepet játszik a bársony, csipkével kombinálva olyan télies színekben, mint a sötétzöld és a lila.

calzedonia_press_day_87.jpg

ANIMAL PRINT – Ahogyan az éjjeli állatok ébrednek az erdőben, úgy kelnek életre az egyes ruhadarabokon az állatminták a fekete csipke és a piros rózsák is. Átsejlő anyagok és tetovált hatású minták azok, amik egy szofisztikált, kortárs kollekciót eredményeznek.

COSMIC UNIVERSE – Fent a magasban a csillagos ég megvilágítja az ébredő természetet. Ez a téma az űrből merít ihletet, így találkozhatunk csillagos, flitterezett mintákkal és csillagjegyekkel is. A feltűnő apróságok feldobják a sötét, mélyebb árnyalatokat.

SENSUAL DARKNESS – A sötét éjszaka mindenkiben felkelti az érzékiséget és ez a vágy kel életre az ellenállhatatlan, áttetsző anyagokban, valamint a vonzó csipkékben, a játékos keresztpántokban és a pöttyökkel díszített tüll anyagokban. A színvilág igazi klasszikus, legfőképpen fekete és bordó.

calzedonia_press_day_86.jpg

TEZENIS

A Tezenis 2018-as őszi-téli kollekcióját a kultúrák és színek közötti sokszínűség inspirálta, összhangban a Tezenis által amúgy is képviselt nagyvárosi életérzéssel. Az szezon első felében a trendek az ősi kultúrák szelleméhez és hagyományaihoz nyúlnak vissza. A testhezálló fazonok könnyű anyagokkal találkoznak és a csipke, a népi motívumok, valamint a virágos hímzések teszik még ellenállhatatlanabbá ezeket a darabokat. Újdonságként néhány áttetsző, romantikus stílusú fűző is megtalálható a kollekcióban, amik természetes árnyalatokban érkeznek, egy kis bohém csavarral.

calzedonia_press_day_3_1.jpg

A test természetes idomait az “INVISIBLE UNDERWEAR” (láthatatlan fehérnemű) kollekció termékei emelik ki igazán, melyek magabiztosságra ösztönöznek és arra buzdítanak, hogy ne féljünk megmutatni egyedi alkatunkat és körvonalainkat.

"Dark side of sensuality" (Az érzékiség sötét oldala) - mint a hatvanas évek vintage trendje. Ahogy egyre jobban beleássuk magunkat a szezonba, olyan különleges barokk irányzattal találkozunk, amit a digitális világ filterei ihlettek.

A sötét színek erőteljesen dominálnak, mégsem nevezhetjük unalmasnak a kollekciót. A különleges anyagok és technológiai megoldások egy láthatatlan kapoccsal tartják egyben a legkülönbözőbb darabokat, így a lehengerlő csipkét, a fémes hatást és a lurex hímzéseket. Összességében ezek a darabok tökéletesek a féktelen bulizáshoz, de emellett nagyon szexi hatást kölcsönöznek.

calzedonia_press_day_120.jpg

A “sportos” csipke melltartók - melyek mintáját a népi virágmotívumok ihlették - a feltörekvő generáció jelképévé váltak. Az új kollekcióban a virágminták építészeti megoldásokkal is keverednek. A nőiességet a jóval sportosabb darabokban is megtalálhatjuk. A kényelmes anyagok körbeölelik a testet, életet lehelve a viselt ruhadarabba, némi modernitással és “street style” stílussal megspékelve.

CHRISTMAS – Az első fagyokkal az erdőt is beborítják a jeges kristályok, a vörös árnyalatai és a karácsony illata. A piros bársony néhol csipke rátéttel egészíti ki a téli hangulatot. A klasszikus karácsonyi színeket a fekete csipkén alkalmazott lurex rátétek teszik még különlegesebbé.

calzedonia_press_day_124.jpg

A PARTI KOLLEKCIÓ tökéletesen megalapozza az év végi partihangulatot. A csillámok és a flitterek ragyogása a legegyszerűbb téli szettet is megbolondítja és ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7014063059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása