Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Palvin Barbi tehenészlánynak állt Párizsban

2018. július 20. - Antalfy Krisztina

Így még biztos nem láttad a híres szupermodellt! Legalább is én még nem találkoztam olyan divatanyaggal, melyben  Barbi farmer kezeslábasban, western stílusban pózol Párizs gyönyörű utcáin. A képeket elnézve nagyon úgy tűnik, hogy szép lassan visszatérnek a kilencvenes évekbeli cowgirl stílusú ruhadarabok és kiegészítők. S bár mindig is rajongtam a koptatott farmer, kockás ing és weszkó csizma összeállításokért, a hétköznapokban nem tudnám elképzelni magamon.

fotojet_64.jpg

Az orosz Tatler magazin azonban annál inkább el tudta képzelni Palvin Barbin ezeket a darabokat, hisz rajta úgy is minden jól áll, még a lyukas lisztes zsák is. Az alábbi képsorozatban pedig bebizonyítja, hogy akár dögös és akár nőies is lehet ez a fajta retró stílus, csak meg kell találni a megfelelő darabokat, kiegészítőket, melyekkel aztán kedvünk szerint variálhatjuk akár a hétköznapokon is.

barbara-palvin-for-tatler-magazine-russia-august-2018-18.jpg

A képeket Jonas Bresnan készítette, a stylingért pedig Renata Kharkova, és Oxana Korolevskaia felelt. A sminket Eny Whitehead, a hajat pedidg Benedict Cazau-Beyret készítette.

barbara-palvin_-tatler-russia-2018--03-662x820.jpgbarbara-palvin_-tatler-russia-2018--11-662x831.jpgbarbara-palvin_-tatler-russia-2018--07-662x993.jpgbarbara-palvin_-tatler-russia-2018--12-662x828_1.jpg

Te bevállalnád ezt a fajta cowgirl stílust?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3214125383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása