Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Idén is Vár a kifutó! // ABILITY FASHION

2018. augusztus 16. - Antalfy Krisztina

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel az Ability Fashion Team és a budavári Hilton Budapest szálloda 2018. augusztus 31-én, a családok évében immáron másodszor rendezi meg Vár a kifutó! divatbemutatóját egy vidám hangulatú, zenés, táncos est keretében.

_fgp5683abilitys.jpg

Az Ability Fashion Team és a budavári Hilton Budapest szálloda által közösen megtartott Sajtótájékoztató – Idén is Vár a kifutó! esemény elnöki asztalánál helyet foglalt Árvai Zoltán (Hilton Budapest szállodaigazgatója), Buday Gergely „Charlie” (Ability Fashion Team vezetője, főszervező), Őexcellenciája Wening Esthyprobo (Indonléz Köztársaság magyarországi Nagykövete, Fővédnökünk), Pastor Anni (Anni Pastor Divatszalon), Széles Emília (VIII. Magyar Világtalálkozó Széper versenyigazgatója), Szlovák Dorina † (Ability Fashion édesanyja), Kulimár Miklós (Magyar Aranykereskedő Zrt. – Vígékszertulajdonosa). Továbbá az eseményen tiszteletét tette, Bata Mónika (Bata Móni Management), Fábián Éva (énekesnő), Fehérvári Dóra (szépségkirálynő), Garamvölgyi Annamária (MUOSZ – Fogyatékkal élők a médiában szakosztály vezetője), Sütő Enikő (Sütő Enikő Modelliskola tulajdonosa), Szentléleki-Szabó Ágnes (Danubius Hotels Group PR Manager), Győrfi Pál (Országos Mentőszolgálat szóvívője, műsorvezetőnk), Karvai Sándor (tobbszörös magyar és Guinness rekorder), Santiago Maciel (táncos, koregráfus), Schmuck Andor, és Szilvágyi Gergő.

_fgp5600abilitys.jpg

2017-ben az integráció és az esélyegyenlőség jegyében indultunk útnak azzal a céllal, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy mindenkit Vár A Kifutó!, hisz itt a Földön mindannyian egyek vagyunk!

2017. július 7-én került először megrendezésre a Vár a kifutó! divatbemutató, ahol a kifutóra lépő modellek bebizonyították, hogy az igazi szépséget nem befolyásolja, hogy valaki éppen hallókészülékkel, fehér bottal, kerekesszékkel vagy egyéb segédeszközzel éli mozgalmas életét a mindennapok során.

A Vár a kifutó! - II. Felvonás meg-, és bemutatja, hogy a testi, szervi és érzékszervi állapottól függetlenül mindenkinek ott a helye a kifutón! A napi kihívásokkal / akadályokkal együtt élő lányok és fiúk különlegesek, színesek, csinosak, és szépek.  Erősítsük azt, ami pozitív és előnyös.

_fgp5643abilitys.jpg
Az eseménynek idén is az akadálymentes budavári Hilton Budapest szálloda ad helyszínt. (1014 Budapest, Hess András tér 1-3.) Hűen a szállodalánc alapítója, Conrad Hilton álmához, a budavári szálloda évről-évre a Hilton iránymutatásai alapján dolgozza ki éves jótékonysági programját, előtérbe helyezve az időszerű, komoly problémákat érintő ügyeket. A tavalyi év nagysikerű Vár a Kifutó! - I. Felvonás rendezvénye után, az idei programterv összeállításában is hangsúlyos szerepet kapott a társadalmi esélyegyenlőség fontosságára való felhívás. Így nem volt kérdés számukra, hogy az idén is támogatóként a kezdeményezés mögé állnak.

A Vár a kifutó! - II. Felvonás alkalmából idén 8 + 1 Ability Fashion modell vonul végig a kifutón. Virtuálisan velünk lesz a 2015-ben elhunyt Szlovák Dorina, aki az Ability Fashion Édesanyja. Két alapító tagunk, Ivanova Daniella és Tóth Tímea is a modellek csapatát erősíti.

_fgp5617abilitys.jpg

A Vár a kifutó! történetében először lesz ott Ábrahám Eszter, Szakolczi Gabriella és Szép Veronika. A tavalyi modellek közül újra velünk tart Bolbás Andrea, Lengyel Zsófia, és Pék Daniella. Modelljeink a tavalyi év mintájára idén is modellkísérők oldalán lépnek a nagyérdemű közönség elé.

Ezen modellkísérők ismert, neves közéleti személyiségek, akik nevüket és arcukat adják az Vár a kifutó! - II. Felvonáshoz. A teljesség igénye nélkül: Árvai Zoltán, Farkas Bertalan, Győrfi Pál, Karacs Miklós, Karvai Sándor, Lukács Máté, Mujahid Zoltán, Müller Péter Sziámi, Proksa Zoltán, Schmuck Andor, Szabó László, Szilvágyi Gergő, Várkonyi Attila (DJ Dominique).

Az esemény hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/207726016487685/
Az Ability Fashion hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/abilityfashion
A Vár a kifutó! hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/varakifuto

_fgp5631abilitys.jpg

Mint tudjuk, nincs vár királynők és udvarhölgyek nélkül. Így a Vár a kifutó - II. Felvonás alkalmából szépségkirálynők és udvarhölgyek is kifutóra lépnek. A VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe szépségverseny két királynője, Fehérvári Dóra (magyarországi) és Steiger Nikoletta (határon túli), valamint a két udvarhölgy, Gyurácz Anna és Szick Dóra Petra is a kifutóra lép.

Minden jellegzetes eseményhez tartozik egy jelkép/szimbólum. A Vár a kifutó - II. Felvonás alkalmából Ocskay Réka fazekas népi iparművész egy különleges, kerámiából készült kulcsot készített az Ability Fashion Team számára. A Vár a kifutó új jelképét ünnepélyes keretek között Az Ability Fashion tagja együtt adtak át Árvai Zoltánnak, a budavári Hilton Budapest szálloda igazgatójának. Buday Gergely megkérte a budavári Hilton Budapest szálloda minden munkatársát, hogy őrizze ezt a kulcsot.

A Vár a kifutó! - II. Felvonáshoz csatlakozik a Magyar Paralimpiai Bizottság, melynek elnöke Szabó László, az egyik modell kísérőjeként lép a kifutóra. A Vár a kifutó! - II. Felvonás műsorvezetője Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki modellkísérőként is szerepelni fog a kifutón.

Az esemény fővédnöke Őexcellenciája Wening Esthyprobo, az Indonéz Köztársaság magyarországi Nagykövete. A Vár a kifutó! - II. Felvonás sztár fellépője Fábián Éva és Mujahid Zoltán. Azt est további fellépői: Ivanova Daniella, Gyuris Rita, Kollányi Zsuzsi, MikiNiki és a Csinibabák, Nagy Attila Krisztián, ParaDance Company, Proksa Zoltán és Santiago Maciel.

A Vár a kifutó! - II. Felvonás kiemelt támogatója a Rex-San Kft. Az esemény videós megörökítésében partnerünk Tamás Anita szerkesztő- riporter, az Ansnitt YouTube csatorna vloggere. Az Idén is vár a kifutó! sajtótájékoztató hivatalos fotósa Fördős Gábor. A Vár a kifutó! - II. Felvonás fotósai: Domány Violetta, Fördős Gábor, Berta István, Papp József és Thomas Sztanek. A kifutóra lépő modellek ruháit Anni Pastor Divatszalon, ékszereit pedig a Magyar Aranykereskedő Zrt. Vígékszer ékszerüzlete biztosítja. A Vár a kifutó! - II. Felvonás modelljeinek mentális
felkészítésében, és a testi és lelki harmónia megteremtésében Szilágyi Nikolett coach, a Szupervumen alapítója segít. Az eseményihez illő sminkeket Prokop Kata sminkmester, ( SminkAkadémia alapítója), Láris Eszter, Králik Márti és Orosz Ivett készíti el. A hajkölteményeket Barkócziné-Varga Enikő, Lánczos Gabriella és Pintér Imola alkotja meg. A Vár a kifutó! - II. Felvonás koreográfusa Sütő Enikő, a Sütő Enikő Modelliskola tulajdonosa és ügyvezetője.

A Vár a kifutó! - II. Felvonásra Támogatói Jegy (2.900 Ft/db - nem jogosít belépésre), Támogatói Belépőjegy (5.900 Ft/fő) és Támogatói V.I.P. Belépőjegy (9.900 Ft/fő) még igen korlátozott számban megvásárolhatók a Cooltix weboldalán. A szervezők a mindenkori változtatás jogát fenntartják! A rendezvényről hang- és képfelvétel készül!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3114184807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása