Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Itt az ideje beszerezned az idei ŐSZI kabátod!

2018. augusztus 28. - Antalfy Krisztina

Lassan, de biztosan véget ér a nyár, helyét pedig átveszi a hűvös őszi időjárás. S bár még előttünk áll a sokak által imádott indián nyár, nem árt, ha már most beszerezzük az idei hűvös évszak egyik alapdarabját, a női kabátot, melyből egy talán nem is lesz elég.

feher_bluzt_1.jpg

Tovább

Felejtsd el a hamburgert! Vegyél inkább TRENDI VÁROSI kisautót!

Egészen egyedi és különlegesen trendi megjelenésével és high-tech kiegészítőivel új színt hoz a városi kisautók piacára az új Toyota AYGO, amely új, izgalmas felszereltségi szintekkel és számtalan opcióval teszi lehetővé azt, hogy teljesen személyre szabjuk az autónkat.

toyota_aygo_14.jpg

Tovább

ISADORA Big Bold Waterproof szempillaspirál

Helló szuperdús pillák!

Persze a nyár nem csak a felhőtlen nyaralásról és a csobbanásról szól, ám ha az ember lánya mégis víz közelébe kerül, nem árt ha a pilláin lévő festék tartós és megfelelően vízálló. És valljuk be, az idei nyár olyan forró napokat tartogatott már eddig is számunkra, így elég volt, ha kiszálltunk a kocsiból, vagy felszálltunk valamelyik légkondi mentes buszra, és gyönyörűen megkomponált sminkünk  máris önálló életre kelt. Ezt elkerülve én az IsaDora Big Bold Waterproof szempillaspirálját használom.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása