Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Itt az ideje beszerezned az idei ŐSZI kabátod!

2018. augusztus 28. - Antalfy Krisztina

Lassan, de biztosan véget ér a nyár, helyét pedig átveszi a hűvös őszi időjárás. S bár még előttünk áll a sokak által imádott indián nyár, nem árt, ha már most beszerezzük az idei hűvös évszak egyik alapdarabját, a női kabátot, melyből egy talán nem is lesz elég.

feher_bluzt_1.jpg

kép1/2/3/4

Bár a nyár még erősen tartja magát, érezhetően hidegebbek a reggelek és rövidebbek a nappalok. Így nem árt áttekinteni őszi és téli ruhatárunkat, kiszortírozni az elnyúlt, rég hordott darabokat és ha szükséges beszerezni egy új télikabátot, ami aztán jól megállja majd a helyét a nagy mínuszokban is.

Legyen szó bőrdzsekiről, szövetkabátról, vagy kapucnis parkáról, a lényeg, hogy egyszerre legyen kényelmes, stílusos és jó meleg.

Nem mondom, hogy nem szeretem a nyarat, de már alig várom, hogy beköszöntsön a valódi ősz: különleges színeivel, semmihez össze nem hasonlítható illatival, és a várva várt hűvösebb nappalokkal. Így szinte már gyermeki lelkesedéssel vágyom, hogy újra elővegyem az őszi cipőimet, ruháimat, kedvenc kötött darabjaimat és beszerezzek legalább egy új kabátot. Ilyenkor gyakran elkap a hév és egy kabátnál meg sem tudok állni: van, hogy valamelyik fast fashion üzletből szerzem be gardróbom legújabb lakóját, de van, hogy online rendelem meg. 

fotojet_69.jpgkép1/2/3

Az utóbbi időben nagyon rászoktam a Manzara webshop oldalára. Rendelt már tőlük farmer nadrágot a rohanós hétköznapokra, fürdőruhát a vízparti pihenéshez, és estélyi ruhát a nyári lovaspóló eseményre. Ezúttal pedig egy gyönyörű szőrme galléros kabáton akadt meg a szemem. Talán ezért is szeretem ennyire az őszt, mert ez a kabátszezon legfőbb évszaka, amikor legálisan lephetjük meg magunkat valami új szépséggel.

fotojet_70.jpgkép1/2/3

TIPP! 
Az ún. oversize kabátok mellé válassz szűk nadrágot, vagy ceruza szoknyát. Az alacsonyabb lányok pedig válasszanak maguknak inkább rövid fazonú darabokat, amiket remekül párosíthatóak nadrággal és bő szoknyával egyaránt.

ws_974_pink.jpgNői kabát

Vásárlásra fel! 

További információ:
Manzara.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4114208079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása