Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Pakolni való táskák nagyvárosi Nőknek

2018. szeptember 10. - Antalfy Krisztina

Új magyar táskamárka a sokoldalú nők számára

A VALBONA Leather táskákat valódi nők igényei ihlették, akiknek számos szerepben kell helytállniuk a mindennapokban, de közben nem szeretnének lemondani a stílusos megjelenésről. A táskák kis szériákban, környezetbarát módon készülnek, és elsőként a Salamander két budapesti üzletében érhetők el.

good_life_1.jpg

Az öt táskából, egy pénztárcából és egy okos unisex kártyatartóból álló kollekció a Salamander őszi-téli prémium kínálatának részeként mutatkozik be. A VALBONA Leather az első magyar táskamárka, amely bekerült az üzletláncba. A kollekció színvilágára a klasszikus őszi árnyalatok jellemzők, a fekete, a barna, a zöld és a metál szürke. Az anyag kiválasztásban a tervező a kiváló minőséget és a környezetbarát megoldást tartotta a legfontosabbnak, így a táskák prémium maradék bőr felhasználásával készülnek, kis szériákban. A külső kialakításnál az elegáns megjelenésen kívül a kellemes tapintás kapott kiemelt szerepet. A magyar táskamárkák közül egyedül a VALBONA Leatherre jellemző a bőr és a velúr kombinálása, de Kabo Valbona szívesen használ anyagában nyomott 3-dimenziós mintájú bőröket is. 

crossbody_5.jpg
A táskák belső kialakításánál a praktikusság került előtérbe, a cél a „kutakodásmentes” táskák megalkotása volt. Ezért a számos praktikus zseb mellett a nagyobb méretű táskák karabineres bőrszíjat is kaptak az elsüllyedésre hajlamos kulcscsomók rögzítésére. A kollekció részét képezi egy unisex kártyatartó is, amelyben tíz kártyát tárolhatunk áttekinthetően, illetve érhetünk el egyetlen gombnyomással.

crossbody_6.jpg
A márka megálmodója és tervezője, Kabo Valbona nemzetközi közgazdász karrierből érkezett a divat világába, ahova gyermekkora óta csillapíthatatlan alkotó szenvedélye vezette. Valbona minden táskája egy beteljesült álmot jelképez, amellyel más nőket is arra szeretne inspirálni, hogy tegyenek álmaik megvalósításáért.

kabo_valbona_2.jpg

A kollekció kiemelt darabjai:

Working MOM multifunkciós táska

A háton is hordható elegáns kézitáskában valóban minden elfér, amire anyaként és dolgozó nőként a nap folyamán szükség lehet. A számos zsebnek és tagolásnak köszönhetően egyszerűen szétválaszthatók benne a munka és a magánélet tárgyai. Van hely egy 13 colos laptopnak, valamint karabiner a sokszor elkallódó kulcsoknak. A táskába illeszkedő Pochette Grande neszesszerrel pedig a nap végén egy elegáns vacsorára vagy színházi előadásra is stílusosan érkezhetünk meg.

working_mom_blerta_barna-2.jpg

Smart kártyatartó

Elegáns és praktikus megoldás igazolványok és bankkártyák gyors kezelésére. A tíz férőhelyes kártyatartó nem igényel rendezést, a beletöltött kártyák egy gombnyomásra láthatóvá válnak. Unisex termék, méretéből adódóan ideális borítéktáskához vagy pénzcsipesz mellé is.

pochete_grande_3.jpg

Bernadett shopper

A sportosan elegáns táska ideális mindennapi társ a munkában. A számos zsebnek köszönhetően minden fontos személyes holmi hamar megtalálja a saját helyét, míg a tágas belső részben akár a napi bevásárlás apróságai, egy váltócipő vagy jógaruha is elfér. A puha bőrből készült széles füleknek köszönhetően pedig a táska viselése még nagyobb súly alatt sem válik kényelmetlenné. A táskához egy kistárca is tartozik, amelyet – akárcsak a kulcscsomót – karabinerrel lehet a táskához rögzíteni a még biztonságosabb tároláshoz és a gyors elérhetőség érdekében.

shopper.jpg

További információ és kapcsolat:
http://valbonaleather.com/  

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1514233323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása