Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szabadítsd fel a benned rejlő stílust!

2018. szeptember 18. - Antalfy Krisztina

Manifest your style! - Answear kapszula kollekció

Itt az Answear legfrissebb és egyik legkülönlegesebb kapszulakollekciója, amit a lengyel grafikus, festő és tipográfus Oskar Podolski betűk iránti rajongása ihletett.

answear_1.png

Az együttműködés eredménye a különleges, kicsit futurisztikus stílusú ruhák és kiegészítők. A Manifest your style olyan bátor emberek hangja, akik nyitottak a világra, bátran vállalják fel magukat, mernek élni.  Ez a divat irányzat arra ösztönöz, hogy bátran fejezd ki a saját stílusod és vállald fel az életmódod, és ne legyél középszerű.

full_img_1534776.jpg

Az intenzív fekete-fehér, erős kontrasztok, expresszív divat és szokatlan szlogenek, amelyek középpontjában az Oskar Podolski által készített grafikák állnak, egy új és egyedi kollekció meghatározó darabjai. A Manifest Your Style-ban megtalálható az alkalmi oversize pólók, grafikai mintás nadrágok, melegítők, laza pulóverek, zoknik, hasi tasik. A kollekció üzenete a konvenciók elleni lázadás, és a totális függetlenség.

manifest_1.jpg

A kampány és az együttműködés mögött meghúzódó fő gondolat az, hogy mindenkit arra ösztönözzünk, hogy nap mint nap bátran megmutassuk kreativitásunkat és egyéniségünket és  ne korlátozzunk semmit és senkit az életünkben.

manifest_2.jpg

További információ:
answear

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9214249285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása