Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új helyszínen, új koncepcióval jön az ELLE Fashion Show

2018. szeptember 24. - Antalfy Krisztina

Újra megnyitja kapuit az ősz egyik legjobban várt divateseménye, a 6. Elle Fashion Show, amelyet szeptember 29-én rendeznek meg a főváros legújabb közösségi helyén, a Bazilika mellett található Société Budapest épületében. A látványos show idei különlegessége, hogy a legnevesebb hazai tervezők Magyarországon itt először mutatják be legfrissebb kollekcióikat egy megújult, izgalmas környezetben, high fashion modelleken.

efs_2017_14.jpg

„Az idei év más lesz mint az elmúlt öt Elle Fashion Show, ugyanis a divat klasszikusabb oldalát helyezzük most előtérbe, azaz a középpontban a tervezők által bemutatott újdonságok állnak majd. A divatrajongók idén valóban nálunk láthatják először Magyarországon a Je Suis Belle, Szegedi Kata, Sármán Nóra és Tomcsányi Dóri 2019-es legújabb kollekcióit. Ráadásul attól is különleges lesz ez az év, hogy a tervezők szabadon engedhetik kreativitásukat és a modellek teljes look-ját megalkothatják. A tervezőknél ugyanis rendkívül fontos szempont, hogy a ruha, a smink és a frizura teljes összhangban legyen és együttesen közvetítse a megálmodott hangulatot. Sőt idén a modell csapat is szuper exkluzív lesz, ugyanis a legtehetségesebb, high fashion kategória legjobbjai lépnek majd a kifutóra. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Budapest vadonatúj, izgalmas közösségi színtere, a Société Ház a mi rendezvényünkkel mutatkozik be a nagyközönség előtt” - mesél az idei Elle Fashion Show különlegességeiről Liptai Lívia, az Elle Magazin főszerkesztője.

efs_2017_5.jpg

Az idei Elle Fashion Show négy elismert magyar tervező köré épül, akik Budapest legújabb közösségi helyén, a belvárosi Société Budapest kifutóján mutatják be először a nagyközönségnek legújabb tavaszi-nyári kollekcióikat.

A Je Suis Belle legújabb outfitjeiben továbbviszi a korábbi hagyományainak eszmeiségét, az aprólékosan kidolgozott részleteket, a különböző díszítőtechnikákat, a szokatlan anyagtársításra és színkombinációkra, erős színekre épít. A Kata Szegedi látványvilágát most is a kontrasztokhoz való vonzódás jellemzi, illetve a játékos kísérletezés formákkal, textúrákkal és színekkel.

02_shaleva_couture_08.JPG

A 2019-es tavasz–nyári Nora Sarman kollekció inspirációja a klasszikus zenéből és képzőművészetből ismert pasztorál zsáner, múzsája pedig a mezítlábas Marie Antoinette. A kollekcióban a különleges menyasszonyi és alkalmi ruháiról ismert tervező az alkalmiruha-készítés klasszikus technikáit eleveníti fel új szabásvonalakkal, egy új szépségideál, a mai nő számára.

A Tomcsanyi márka számára fontos a szigorú rend és fegyelem, ám a szabályok mindig megszeghetők. A márka másik kulcseleme az az eklektikus és szellemes humor, amely minden feszültségtől megszabadítja a kultúrák közötti utazást, és a végeredményt könnyeddé, vidámmá teszi.

04_kata_szegedi_01.JPG

A közönég az Elle Fashion Show zárásaként 21 órától a Société Budapest első, őszi-téli kollekcióit is megcsodálhatják a high fashion modelleken. Az új kollekcióban Magyarországon először mutatkoznak be olyan high-end világmárkák, - Christopher Kane, Chalayan - melyeket a régióban is először csak és kizárólag a Société Budapestben lehet megvásárolni. A kollekció összeválogatásánál a legfőbb szempont az volt, hogy a divat világába is le tudják képezni mindazt a gondolatiságot, nyitottságot, víziót, amit a Société jelent.

efs_2017_9.jpg

A bemutató márkái között szerepel a 3.1 Philip Lim (az amerikai nagyvárosi sikk), M2Malletier (spanyol luxustáskák), Christopher Kane (londoni bázisú innovatív lázadó, a londoni divatszcéna kiemelkedő szereplője), Chalayan (a 90-es és 2000-es évek legikonikusabb divatbemutatóinak formatervező múlttal rendelkező tervezője), Jiri Kalfar (cseh divattervező, kollekcióiban megelevenedik az elegáns és bohém nőiesség), Kata Szegedi, Áeron és Tomcsányi. A kollekciók részét képezik limitált darabszámban készült runway piece-ek is.

efs_2017_8.jpg

A látványos bemutatók mellett természetesen állandó kísérő programokkal is kedveskednek az érdeklődőknek a show közti szünetekben.

6. Elle Fashion Show
2018 szeptember 29.
Société Budapest
1051 Budapest, Sas utca 15.

További információ:
ELLE Hungary

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5914262759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása