Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

VICTORIA elindult hódító útjára...

2018. november 13. - Antalfy Krisztina

Megjelent A. I. Willis Victoria című regénye!

A végzet asszonyának és a rabul ejtett férfinak tabukat és határokat átlépő „csatája” kortól és nemtől függetlenül mindannyiunkhoz szól. Lehull a lepel élethazugságainkról, és a pszichothriller végére átértékeljük a bűnről, a jóról és a rosszról alkotott fogalmainkat is. A Szunyoghy Viktória festőművész alkotásaival illusztrált misztikus pszichothriller Kemény András, a Papirusz Book kiadó vezetőjének gondozásában jelent meg, és október óta kapható a magyar könyvesboltokban. „Kultúrával az állatvédelemért!” A szerző minden, 2019 májusáig eladott kötet után 1000 forintot állatvédelmi célokra fordít.
szilvi25face_bor2.jpg

Az ibseni élethazugságban élő középkorú irodalomtudós, Oscar Wilde munkásságának odaadó csodálója nyugodt, ám kihűlt házasságában éli mindennapjait. Ebbe az állóvízbe robban be a titokzatos Victoria, aki néhány régi feljegyzés megfejtéséhez kér segítséget, ám valójában élete történetét kívánja megörökíttetni. Az emlékek felidézése azonban váratlan és ijesztő fordulatot vesz, amint a falra akasztott képek sorra megelevenednek...

szilvi14face_20181020.jpg

A mozaikszerű történet cselekményszálai újra és újra kereszteződnek, hogy aztán a mestermunka elkészültekor hátborzongató végkifejletben fussanak össze. A Nő ezer arca, szexualitás és intellektus, illúzió és valóság, természetfeletti és hétköznapi, élet és halál... E robbanásveszélyes elegy mellett azonban végig ott húzódik a be nem teljesedés drámája is. Az illúzióknak az a szerencsétlen természete, hogy előbb-utóbb szertefoszlanak: a kérdés az, mindez mikor és milyen hevességgel következik be, és a következmények mennyire pusztítóak.

victoria_181113_1202_dsc_8385.jpg

Ahogy haladunk előre a történetben, a szálak között, illetve a könyv és az olvasó között is lassan elmosódik a határ. Óhatatlanul elmerülünk a szereplők világában, sőt, mi több: tükörbe nézünk, és elgondolkodni kényszerülünk saját életünkről, illúzióinkról. Éppen ezért vigyázat, a tartalom a nyugalom megzavarására alkalmas lehet...!

44490395_359169294911013_8347882905350963200_n.jpg

„Kultúrával az állatvédelemért!” A szerző minden, 2019 májusáig eladott kötet után 1000 forintot állatvédelmi célokra fordít. A kezdeményezés szakmai partnere a Kutyabarát.hu, a jótékonyság kedvezményezettjei pedig a Noé Állatotthon Alapítvány és a KoA Társállatotthon Alapítvány. Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője szerint hatalmas köszönettel tartoznak a felajánlásért, hiszen az állatvédelem ügye olyanokhoz is eljut, akik korábban még nem találkoztak a NOÉ Állatotthonnal.

victoria_181113_1319_dsc_8718.jpg

A kultúra ebben az esetben igazi híd az emberek és egy nemes ügy között. A konkrét támogatást a Noé a kölykök, az idős és a beteg kutyák speciális- és gyógytápjára fogja fordítani. Czigány Ildikó, a KoA alapítója kiemelte: a Társállatotthon egyfelől árván maradt társállatok részére szeretne biztosítani olyan minőségi életet, amelyet az embertárs mellett korábban megszokhattak, másfelől - akár irodalmi élmények útján is - megpróbál elgondolkodtatni: mit jelent a jóllét, a boldogság, a fogság és a szabadság.

44329399_359162571578352_6612800406500147200_n.jpg

Az eseményen szemelvényeket olvasott fel Mihályi Győző színművész, és élőben zenélt Dóka Attila énekes, dalszerző, a DAA frontembere. A.I. Willis Victoria című regénye kapható minden ismert könyvesboltban, és online is megrendelhető!

 A.I. Willis: Az első kötetes szerző nő, anya, jogász, kommunikációs szakember és edző egy személyben, aki három nyelven tanít állatvédelmet állatorvostan-hallgatóknak. Saját bevallása szerint konzervatív kalandor, aki oroszlánszívvel tud szeretni. Victoria alakja első jegyessége alatt, elfojtások burkából kitörve született. Vallja: élni csak bátran, humorral és gerinccel érdemes. De úgy nagyon.

victoria_181113_1253_dsc_8675.jpg

A Victoria Facebook oldalának elérhetősége:
https://www.facebook.com/aiwillis.victoria/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5714370511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása