Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg a Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé-t!

2018. november 14. - Antalfy Krisztina

Hivatalos magyarországi premierje előtt, kétszáz fős közönség előtt mutatta be a Pappas Auto a Mercedes-AMG legújabb csúcsmodelljét. Elegancia, erő és kényelem fémjelzi a Mercedes-AMG GT 4 ajtós csúcsmodelljét, mely hazánkban a Pappas Auto exkluzív VIP rendezvényén mutatkozott be elsőként 2018. november 9-én.

2019-mercedes-amg-gt-4-door-coupe-officially-unveiled-packs-up-to-630-hp-news-car-and-driver-photo-703884-s-original.jpg

MERCEDES-AMG GT 4 AJTÓS COUPÉ

Az új Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé egy lenyűgöző sportautó teljesítményét egy elegáns négyajtós Coupé hétköznapi használhatóságával ötvözi. Az autóversenyzés szintjére emelt menetdinamika, kirobbanó sprintek, kitűnő comfort - a Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4 ajtós Coupé a négyajtós modellcsalád legelőkelőbb helyén áll.

slide8.jpg

Az AMG dinamikus motortartó bakok a 470 kW (639 LE) teljesítményű motor és a karosszéria közötti lehető legjobb kapcsolatról gondoskodnak minden menet közbeni helyzetben. Az elektronikusan szabályozott AMG zárható hátsótengely-differenciálmű – különösen a sportos vezetési stílusnál – még jobb kigyorsítást tesz lehetővé a kanyarokból. A négyajtós Coupé nemcsak azzal tűnik ki, hogy mindössze 3,2 másodperc elegendő, hogy 0-ról 100 km/órára gyorsuljon, hanem azzal is, hogy a kiegészítő RACE menetprogramnak és a Drift üzemmódnak köszönhetően rendkívül sportos vezetési manőverekre is képes legyen. Ráadásul a panamericana stílusú hűtőrács, a repülőgépszárnyra emlékeztető markáns gépkocsi orr már első ránézésre félreismerhetetlenül jelzi: itt egy Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé érkezik.

highlighttile_a6c4_mq6_0_20181016100850.jpeg

A motorválaszték a 43 kivitellel indul 435 lóerővel és jelenleg a 63 S verzió zárja 639 lóerővel. A döbbenetes teljesítmény fejedelmi kényelemmel, valamint hatalmas csomagtartóval (535l) párosul. A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé december hónapban megtekinthető a Pappas Auto Mercedes-Benz kereskedéseiben! Az új Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé premier előtti bemutatójával Közép- és Kelet-Európa egyik leginnovatívabb gépjármű kereskedelmi vállalata tovább erősítheti piaci pozícióját.

Az ügyvezető igazgató úr a bemutatón így nyilatkozott: „A Pappas Auto szlogenje: Klasszisokkal vezetünk! A mai fantasztikus estén azonban ebből most csak egy szóval foglalkoznék: VEZETÜNK. Vezetünk, mert hónapról hónapra lehetőségünk nyílik megmutatni egy-egy új csodát. Vezetünk, mert évtizedek óta a Pappas Auto a régió legnagyobb Mercedes márkakereskedése. Vezetünk, mert kiváló ügyfeleink ebben a gyorsan változó világban is fogékonyak a benzingőz mámorára. Vezetünk, mert olyan csapat áll mögöttünk, akikre hosszú távon építhet a Pappas Auto. És nem utolsó sorban VEZETÜNK, mert ez a szenvedélyünk.”

highlighttile_a6c4_mq6_0_20181016100850.jpeg

Az elmúlt időszakban mind a Pappas Holding, mind a Pappas Auto Magyarország Kft. jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy ügyfeleik számára termékválaszték és szervizszolgáltatás vonatkozásában is a legmagasabb színvonalat kínálja. 2017-ben az árbevétel növekedése kimagasló, 38,55 százalék volt. A Pappas Auto Magyarország Kft. bevétele a tavalyi évben elérte a 99,5 milliárd forintot, az értékesített járművek száma pedig 26,5 százalékkal volt magasabb az előző év forgalmánál. Magyarországon már 8 helyszínen, ezen belül Budapestnek 3 pontján hirdetik küldetésüket. A vállalat magabiztosan felkészült a jövőre: innovatív technológiákkal és példás teljesítménnyel.

image_mq6_12_20181016120151.jpeg

AMG PERFORMANCE CENTER


Magyarország első AMG Performance Centerében exkluzív környezet, elsőrangú minőségű szolgáltatások és maximálisan egyénre szabott ügyfélkiszolgálás várja az érdeklődőket. A profizmust jelzi az is, hogy nyitása óta (2017. június 1.) 60%-kal nőtt az AMG értékesítés a Pappas Auto-nál. A dübörgő lóerők rajongói élőben találkozhatnak a Mercedes-Benz legsportosabb és legerősebb modelljeivel. A kínálatot színesíti, hogy a látogatók előzetes egyeztetés után különleges bemutató autókat is kipróbálhatnak és tesztelhetnek. Az igazi álomautóknak köszönhetően garantáltan bárkit magával ragad az AMG világa és az adrenalin.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

További információ:
Mercedes Magyarország
Pappas Auto

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7314374021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása