Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Detroitban jön a vadonatúj LEXUS RC F!

2018. december 07. - Antalfy Krisztina

A Lexus októberben, a Párizsi Autószalonon leplezte le népszerű sportkupéja, a környezetbarát hibrid elektromos motorral szerelt Lexus RC legújabb generációját. Alig néhány hónappal később, januárban pedig már érkezik a modell brutális teljesítményváltozata, az RC F: a nagy várakozások övezte sportautót a Detroiti Autószalonon láthatjuk majd először, egy sokat sejtető teaser fotó azonban már napvilágot látott az autóról.

lexus_rc_hibrid_1.jpg

2014-es bemutatása óta a sportos megjelenésű, sokoldalú személyiséggel rendelkező RC kupé kulcsszerepet játszott az érzelemgazdag vezetési élményt ígérő Lexus életérzés megvalósításában. A Párizsban leleplezett új RC nemcsak megőrizte, de magasabb szintre is emelte a jelenlegi modell összes erényét, hála a Lexus stílusnyelv legfrissebb interpretációjának, valamint a márka kétajtós zászlóshajója, az LC kupé által ihletett, sportosabb menetdinamikának. 

lexus_rc_hibrid_5.jpg

A megújult RC sportos, mégis elegáns külső formaterve az LC kétajtós zászlóshajó kecses dizájnjából építkezik. A belső teret érintő módosítások még intenzívebb vezetési élményt ígérnek.

Miben különbözhet majd a hibrid elektromos változattól az RC F?

Az már a most napvilágot látott teaser fotót elnézve is egyértelműnek tűnik, hogy a Detroitban érkező F változatot a nyers, elemi erő és mellbevágó sportosság jellemzi majd, mind külső jegyekben, mind pedig a vezetési élmény tekintetében. Bár a mostani generációhoz hasonlóan kétségkívül egyértelmű lesz majd, hogy rokon modellekről van szó a különbség is első pillantásra felfedezhető lesz…hát még ha az ember beül az RC F volánja mögé és felbőg a V8-as motor…

lexus_rc_hibrid_2.jpg

A Lexus mindenesetre úgy aposztrofálja az idén 10 éves fennállását ünneplő, és már eddig is legendás sportautókat felvonultató Lexus F sorozat legújabb tagját, mint az F még izgalmasabb dimenziója. Ráadásul a teaser fotón túl a modell neve is elég sokat sejtet: Lexus RC F Track Edition…

A világpremierjét 2019. január 14-én a Detroiti Autószalonon tartó Lexus RC F Track Edition leleplezését élőben itt lehet nyomon követni: https://livestream.com/LexusInternational/Detroit2019

Ha pedig valaki a volánja mögé és beülne, az várhatóan leghamarabb jövő év második felében teheti meg, ekkor érkezik meg ugyanis az európai és így a hazai Lexus márkakereskedésekbe is.

További információ: 
Lexus Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1014468460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása